eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Geçen hafta sen olmadın için o zirve geldiği belliydi ayoll :A Sen geldin yine Yalının başı belada olacak belli inş sonsuza kadar bela olamzsın adamın başınada kurtulur bir gün
:A :A :A @Bully @MasacRE- @xBUGRAx @sokak sanati

Bebek, Evli Mutlu Çocuklu, Afedersin, Giderli Şarkılar, Mucize, Çalkala gibi şarkılarla beni kimse eleyemez ağlayın @Arslan Bey ile karşılıklı. :A
Önce bir güzel "çalkala"rsın, sonra bir "mucize" çıkagelir karşına. "Afedersin" der ve gider, "giderli şarkılar" yazmaya başlarsın. Sonra bir daha "mucize" çıkagelir karşına; "evli mutlu çocuklu" olmak için adım atarsın, sonra birden bir "bebek" doğar, hayatın "mucize"vi bir şekilde değişir.

Ben bunu niye yaptım bilmiyorum da, şarkıların isimleri hikayeye çevirecek tarzda. :A
Şu tuhaf isimli bir şarkı söyledinya onunla şutlanırsın nasılsa bu hafta :A :A :A

Yardımcı olmaya çalışıyorum ben onlara, bu millete yaranılmaz ha ne halleri varsa görsünler :A

Kesin yine foruma hitap eden ama @Çiğdem- ve @MasacRE- 'nin yerin dibine soktuğu bir şarkı seçtim. :A

Öyle gibi duruyor, yine orta-alt sıralarda yerini alırsın benden :A Forum genelinde iyi gider ama :A
Aaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayoll :A Bu hafta yine batırmışsın ortalığı bakalım senmi gideceksin @Billy Kane mi :A :A :A