Herkes objektif olamıyor ki. Neyse, sağlık olsun.Aslında 1 puan verenler yüzünden. Bir kişiye denk geldim. Daha vardır belki.
Herkes objektif olamıyor ki. Neyse, sağlık olsun.Aslında 1 puan verenler yüzünden. Bir kişiye denk geldim. Daha vardır belki.
Ses kaydı kötü demesinler diye gidip ses kalitesi en iyi olan videoyu ayıklayıp seçtim, ne yapsak yaranamıyoruz millete. Gitti caanım 3 final puanı.Gidip en kötü kaydı bulursan böyle olur ben ne yapayım.
Iyy bir gıcık daha.ss
Gidip sesi en yüksek olan videoyu da ayıklamıştım oysa ki, ne gıcık bu MS halkı. .sMS halkı canlı performans sevmez, @Çiğdem- de söylüyor bunu ben deOna rağmen iyi puan bence ama stüdyo ile gelseydi zirvedeydi
Diğer videoya göre iyiydi bunun sesi ama yine de yetersizdi. Ben de birkaç puan kırmayı düşündüm açıkçası ama şarkıya kıyamadımGidip sesi en yüksek olan videoyu da ayıklamıştım oysa ki, ne gıcık bu MS halkı. .s
Şarkı geçen haftalara göre biraz sönüktü ama ses daha iyi olsa 1-2 puan daha yüksek verirdim. Neyse sağlık olsun.Ses kaydı kötü demesinler diye gidip ses kalitesi en iyi olan videoyu ayıklayıp seçtim, ne yapsak yaranamıyoruz millete. Gitti caanım 3 final puanı.@Çiğdem-
Bu ilk ve sondu zaten, gelecek haftalar bomba gibi geliyorum.Diğer videoya göre iyiydi bunun sesi ama yine de yetersizdi. Ben de birkaç puan kırmayı düşündüm açıkçası ama şarkıya kıyamadımO yüzden sen bundan sonra macera arama direk stüdyo kaydını koy gitsin
Oyunu son saniye gönderen yarışmacıdan daha kötüsü nedir derseler son saniye göndermişken bir de yanlış gönderip kaybolan yarışmacıdır derimKınamız vardı şarkıları dışarda dinleyip oyladım alelacele attım panikle 14 tane oylamışım.
Bu hafta Ne kullanıyorsunSeni vuracak yeminlerim...
Slow mu hareketli mi karar veremedimBu hafta Ne kullanıyorsun
Bakalım gönlümü çelebilecek bir şarkıyla gelecek misinSlow mu hareketli mi karar veremedim
Uyuma saatinmi? Bende sizin saatle o vakitte uyumuştum galiba. Forum yokken yazsaydınya, azıcık laflardık
Dizi falan izledimUyuma saatinmi? Bende sizin saatle o vakitte uyumuştum galiba. Forum yokken yazsaydınya, azıcık laflardıkCuma ve Cumartesi erken uyumuyorum pek
İleriki haftalarda tam puanlar bekliyorum senden.Ben de çaktırmamaya çalıştım ama @Çiğdem- düşük verdiklerimi etiketleyerek her şeyi belli etti zaten.
Benim Gökhan'ım olduğunu sanmıyorum. Kimin Gökhan'ıysa ona gitsin.Aslında fena şarkı değildi ama diğer şarkılarla kıyaslayınca bana pek hitap etmedi.
No problem, sevdiğim güzel bir şarkıdır.
Evet biliyorum öyle olduğumu.
Kan dondurucuyum öyle değil mi...
Ama eleneceksin gibi duruyor. Yazık olabilir ustaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?