xBUGRAx
Süper Emekli
Sen nasıl 7. sıraya kadar çıktın ya
Gülben her zaman bir yolunu bulur.
Sen nasıl 7. sıraya kadar çıktın ya
Ben hep ona yüksek puan verdim, bir bu hafta düşük verdim. Bana destek olması lazım bundan sonrasında... @batuhankaralar1 hafta alacağım var sonra kullanmasın. @batuhankaralar
İnş bugünkü şarkını severler artık yükselmelisinGeçmiş olsun @batuhankaralar maalesef kötü strateji kurbanı oldun, çok yanlış bir şarkıydı.
Gülşen ve Yalın'ın aynı puanı alması da garip olmuş, tebrikler dördünüze de. @dreamy @Maskeli Fedai @kerem @tolgab
Emeklerine sağlık @Çiğdem-
Neyi aşk ile yapsın@bazinga, "Aşk ile Yap" ile gir yarışmaya örneğin. Bir ara bağımlısı olmuştum bu şarkısının örneğin.
Daha iyi bir şarkı olabilirdi. İlk haftalarda kullanılsa neyse de 5 için biraz iddiasız geldi bana.Hem 3 vermiş hem kızdırmayın beni diyor
Hayırlısı artıkİnş bugünkü şarkını severler artık yükselmelisin
Birinci de olurdu, yanlış videodan kaybetti birinciliğiÇok hazetmediğim şarkısı ama idare ederdi güzelde gitmiş 2 puan almışsın işte eğer eşitlik olmasa 1 alacaktın @MasacRE-
Hiçbiri desem. Gerçi Gülben benim için biraz daha önde birkaç şarkısı ve Dadı yüzünden.En çok hangisini seviyorsan ol fark etmez bana.
Haftaya ben de yapacağım inşallah konuşma...Ekli dosyayı görüntüle 61422
Bu hafta da zirvede yer aldım değerli kardeşlerim Hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum
@Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Arslan Bey @MasacRE- @xBUGRAx Diğer yüksek oy veren herkese de çok teşekkürler
Hüseyin Yalın gümbür gümbür geliyor
Adam beni övmüş, Yalın'a yüksek vermiş niye kalp atmayayım
Ekli dosyayı görüntüle 61422
Bu hafta da zirvede yer aldım değerli kardeşlerim Hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum
@Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Arslan Bey @MasacRE- @xBUGRAx Diğer yüksek oy veren herkese de çok teşekkürler
Hüseyin Yalın gümbür gümbür geliyor
Iyyyy .ss Balkondan düştüm
Kınamız vardı şarkıları dışarda dinleyip oyladım alelacele attım panikle 14 tane oylamışım.14 Şarkıcıya oy vermiş İremi 2 kere oylamıştı @denizz19
Kimi unuttu acaba diyordum sonra baktım zaten 13 kişiye oy vermesi lazımdı dedim olay yarışmacı @Billy Kane @sokak sanati