xBUGRAx
Süper Emekli
Sen nasıl 7. sıraya kadar çıktın ya![]()
Gülben her zaman bir yolunu bulur.
Sen nasıl 7. sıraya kadar çıktın ya![]()
Ben hep ona yüksek puan verdim, bir bu hafta düşük verdim. Bana destek olması lazım bundan sonrasında...1 hafta alacağım var sonra kullanmasın.@batuhankaralar
İnş bugünkü şarkını severler artık yükselmelisinGeçmiş olsun @batuhankaralar maalesef kötü strateji kurbanı oldun, çok yanlış bir şarkıydı.
Gülşen ve Yalın'ın aynı puanı alması da garip olmuş, tebrikler dördünüze de.@dreamy @Maskeli Fedai @kerem @tolgab
Emeklerine sağlık @Çiğdem-![]()
Neyi aşk ile yapsın@bazinga, "Aşk ile Yap" ile gir yarışmaya örneğin. Bir ara bağımlısı olmuştum bu şarkısının örneğin.![]()
Daha iyi bir şarkı olabilirdi. İlk haftalarda kullanılsa neyse de 5 için biraz iddiasız geldi bana.Hem 3 vermiş hem kızdırmayın beni diyor
![]()
Hayırlısı artıkİnş bugünkü şarkını severler artık yükselmelisin![]()
Birinci de olurdu, yanlış videodan kaybetti birinciliğiÇok hazetmediğim şarkısı ama idare ederdi güzelde gitmiş 2 puan almışsın işte eğer eşitlik olmasa 1 alacaktın@MasacRE-
Hiçbiri desem. Gerçi Gülben benim için biraz daha önde birkaç şarkısı ve Dadı yüzünden.En çok hangisini seviyorsan ol fark etmez bana.![]()
Haftaya ben de yapacağım inşallah konuşma...Ekli dosyayı görüntüle 61422
Bu hafta da zirvede yer aldım değerli kardeşlerimHepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum
![]()
@Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Arslan Bey @MasacRE- @xBUGRAx Diğer yüksek oy veren herkese de çok teşekkürler
Hüseyin Yalın gümbür gümbür geliyor![]()
Adam beni övmüş, Yalın'a yüksek vermiş niye kalp atmayayım
Ekli dosyayı görüntüle 61422
Bu hafta da zirvede yer aldım değerli kardeşlerimHepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum
![]()
@Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Arslan Bey @MasacRE- @xBUGRAx Diğer yüksek oy veren herkese de çok teşekkürler
Hüseyin Yalın gümbür gümbür geliyor![]()
Iyyyy .ss Balkondan düştüm
Kınamız vardı şarkıları dışarda dinleyip oyladım alelacele attım panikle 14 tane oylamışım.14 Şarkıcıya oy vermiş İremi 2 kere oylamıştı@denizz19
Kimi unuttu acaba diyordum sonra baktım zaten 13 kişiye oy vermesi lazımdı dedim olay yarışmacı @Billy Kane![]()
![]()
@sokak sanati