eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Gidip sesi en yüksek olan videoyu da ayıklamıştım oysa ki, ne gıcık bu MS halkı. .s
Diğer videoya göre iyiydi bunun sesi ama yine de yetersizdi. Ben de birkaç puan kırmayı düşündüm açıkçası ama şarkıya kıyamadım :A O yüzden sen bundan sonra macera arama direk stüdyo kaydını koy gitsin :A

Diğer videoya göre iyiydi bunun sesi ama yine de yetersizdi. Ben de birkaç puan kırmayı düşündüm açıkçası ama şarkıya kıyamadım :A O yüzden sen bundan sonra macera arama direk stüdyo kaydını koy gitsin :A
Bu ilk ve sondu zaten, gelecek haftalar bomba gibi geliyorum. :Z

Kınamız vardı şarkıları dışarda dinleyip oyladım alelacele attım panikle 14 tane oylamışım. :A
Oyunu son saniye gönderen yarışmacıdan daha kötüsü nedir derseler son saniye göndermişken bir de yanlış gönderip kaybolan yarışmacıdır derim :A :A :A

Bu hafta itibariyle bombaları patlatıyorum :A
Bombaların yanında sen de patlarsın insallah :T:

59c7e7f267b0a945047442c0.jpg

@Ahmed 'e şaşırdım. O kadar iddialı şarkıyla geldi, en çok 1'i de o aldı sanırım. @kerem 'de son oylarda dökülmüş, tam puan olmasa bile 1'lik şarklar değillerdi.

Ben de çaktırmamaya çalıştım ama @Çiğdem- düşük verdiklerimi etiketleyerek her şeyi belli etti zaten. :A

Benim Gökhan'ım olduğunu sanmıyorum. Kimin Gökhan'ıysa ona gitsin. :A Aslında fena şarkı değildi ama diğer şarkılarla kıyaslayınca bana pek hitap etmedi. :A

No problem, sevdiğim güzel bir şarkıdır. :D

Evet biliyorum öyle olduğumu. :A

Kan dondurucuyum öyle değil mi...

Ama eleneceksin gibi duruyor. Yazık olabilir ustaya...
İleriki haftalarda tam puanlar bekliyorum senden. :Z