eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Sezenin şarkısıyla Gökhanın şarkısının ne alakası var ayoll
Ben Sezen'in şarkısından bahsederken sen bi anda Gökhan'a geçmişsin, nerden anlayayım

"Dön" şarkısına zamanında idare eder, fena sayılmaz diyip tamın bir puan altında vermiştin bana. Demek ki zamanla Gökhan'ı daha çok sevip alışmışsın, şimdi tüm şarkıları güzel geliyor sana
Olan bana olmuş yani kısacası

Aaa ben Yiğite önerdiğin şarkıyı diyorum ayoll nakaratı güzelmiş diye
Medcezir Sezenin şarkısı kötü dedim

Aaa ben Yiğite önerdiğin şarkıyı diyorum ayoll nakaratı güzelmiş diye
Medcezir Sezenin şarkısı kötü dedim
Ben Yiğit'e şarkı önermemiştim ki ozmoturk'e önermiştim dün, ondan hatlar karıştı

Benim listeme göre gittiğini varsayarsak Yiğit'in bu şarkıyı kullanması gerekiyor ama beğenmediği için Lafügüzaf'ı koymuş. Bunu mu beğendiğini söylemiştin

Ayy bu gece kafamız gidik sanırım

Yan seni yorumladım bende ayoll
Sen Yiğit sevmedi demişsin bende dinleyip şarknıın güzel oldunu dedim yorumum bu şarkıya yanı

Ayy bu gece kafamız gidik sanırım

Yan seni yorumladım bende ayoll
Sen Yiğit sevmedi demişsin bende dinleyip şarknıın güzel oldunu dedim yorumum bu şarkıya yanı
Bu mesajdan alıntı yapman gereken Sezenli mesajdan alıntı yapmışsın ondan öyle olmuş, senin yüzünden yani

Yan Sen şarkısına zamanında tam puan vermiştin zaten, o zaman da sevmiştin.
Hatta Adanalı'da çaldı diye etkilemiştim seni.
Youtube'dan kaldırmışlar videoyu, başka yerde bulursam atarım

Aaa Yan Seni diyorum evet

Ama dedim gibi şarkıların çoğunu yeni dinliyor gibiyim bunuda daha önce dinledimi hatırlamıyordum sen şuan adanalı diyince o konusmalarımızı hatırladım şuan

Aslinda şu Zor Kadın'ı kullanacaktım ama elerler sanki.
@xBUGRAx

Üçünden birini seçin işte.

Zor Kadın benden iyi puan garantili ancak eski şarkı olduğu için hakkını yiyebilirler
All-Star'da kullanıldığında çok iyi gitmedi sanki bi bakmak lazım
Ama şu anki jüriler farklı, iyi de gidebilir

İstanbul yerine şu şarkıları çok net tercih ederim