Aynen onun proje albümündeydi.Şu an açamayacağım da Kayahan'ın şarkısı demiDuymuşumdur mutlaka Gülşen'den de ama bir bakayım uygun bir zamanda
O zaman Sarışınım'ı sevmiştin sen.
Aynen onun proje albümündeydi.Şu an açamayacağım da Kayahan'ın şarkısı demiDuymuşumdur mutlaka Gülşen'den de ama bir bakayım uygun bir zamanda
O zaman Sarışınım'ı sevmiştin sen.
Hahaha Dan Dan'ın Youtube yorumlarına her şeyi yazmışlar zaten. Devamı ... da falan diye.
@xBUGRAx ile senden umutluyum bakalım huyunuz suyunuzda benziyor bir dayanışma yapınKullanacağım, hazırlıklarımız devam ediyor.
1-2 puan yükselişine etki edebilirsin
Tektaş kullanmayacağım aslında çok seviyorum ama fazlasıyla algı yarattı @Çiğdem- bu sebeple kullanmaktan vazgeçtim. Sunucunun algı yaratmasını onaylamıyorum iki de bir fal şarkısı fal şarkısı diye diye ön plana attı şarkıyı'Tektaş' ile gelmeyecek miydin?
Hahha tşşk et car car edeceğine bee1-2 puan yükselişine etki edebilirsin
Tektaş kullanmayacağım aslında çok seviyorum ama fazlasıyla algı yarattı @Çiğdem- bu sebeple kullanmaktan vazgeçtim. Sunucunun algı yaratmasını onaylamıyorum iki de bir fal şarkısı fal şarkısı diye diye ön plana attı şarkıyı
Sen bana olan aşkından da puan verirsin, aramıza Amerikan medyası giremez.Gökhan'ın İnadına Aşk jeneriğini kullan al tam puanı.
Bunu bilemeyiz şarkıyı kimlerin sevip sevmediğini bilmiyoruz .ss bir daha karış bak nasıl cıngar çıkarıyorum.
Yine Zülfü Livaneli'nin efsane eserlerinden biri ile sizlerleyim...
Güneş Topla Benim İçin
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
[/s
poiler]
Aaa kullan haftaya ecelin olsun ozaman ayollBunu bilemeyiz şarkıyı kimlerin sevip sevmediğini bilmiyoruz .ss bir daha karış bak nasıl cıngar çıkarıyorum.
Listemi toparladım artık bu hafta final puanı bekliyorumAaa kullan haftaya ecelin olsun ozaman ayoll
Geçen hafta dışında 3 şarkın iyiListemi toparladım artık bu hafta final puanı bekliyorum
@xBUGRAx ile biz hep dayanışmadayız, birbirimize sürekli 4-5-6 puanları yayıyoruz.
Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorumGökhan'ın İnadına Aşk jeneriğini kullan al tam puanı.
Sağol bir tanem.İyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm@MasacRE-
Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor
@kerem @MasacRE- @bazinga @Maskeli Fedai @xBUGRAxSağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
@xemrexxx İzmirli olacaksın bir de nerede milli duygu ayollSağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?