eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Oy kullanmayan Seren Serengil gibi 3 gün ban cezası almalı.
@Çiğdem-

En az bir çeyrek final görmesen bence yazık olur
@Bully

@MasacRE- e kalsa haftaya elenecen
Biraz hızlı mı gitti ne sanki
İşte bizim forumun bir anı birbirini tutmuyor, 3.sezonda elenen Uçacaksın şimdi nerdeyse 1.olacak

Kullanmayı düşünmüyordun hatta bu yüzden Buğra, Çiğdem'in de çok büyük katkıları oldu sonuçta
Ben de kullan, çocukluk efsanemiz dedim, iyi de oldu

Evet ikinizin desteğine teşekkürler tekrar tekrar.
Bugün 1 şarkı daha listeme aldım @Çiğdem- in önerisiyle bakalım.

Listesi genel olarak çok güçlü ondada yardımcı oldum baktık ama Uçacaksın yinede neysede Kandıramazsın Beni elde tutulabilirdi yinede puan almakta önemli tabi elenmedikten sonra zararı yok
@xBUGRAx

Evet ikinizin desteğine teşekkürler tekrar tekrar.
Bugün 1 şarkı daha listeme aldım @Çiğdem- in önerisiyle bakalım.

Listesi genel olarak çok güçlü ondada yardımcı oldum baktık ama Uçacaksın yinede neysede Kandıramazsın Beni elde tutulabilirdi yinede puan almakta önemli tabi elenmedikten sonra zararı yok
@xBUGRAx
Ben tüm listeyi görmedim ama güveniyorum size.
Gülboş yarışmanın önemli bir rengi, çocukluk şarkıcımız ayrıca, bu yüzden ayrı severiz.

Ben tüm listeyi görmedim ama güveniyorum size.
Gülboş yarışmanın önemli bir rengi, çocukluk şarkıcımız ayrıca, bu yüzden ayrı severiz.
Pişmanım bayram dönüşü gaza geldim.
Yıldız'ın diğer şarkısıyla idare ederiz.
Gerçi Uçacaksın daha başarılı sonuç aldı
Belli olmuyor işte bu foruma ayoll

Yarışmayı iyi ki sıfırlamışız kepenkleri indirmek üzereyken tekrar küllerinden doğdu yarışma ve yine bir çok sezon vaad ediyor

Yaz bitimi yaklaştıkça erken uykum gelmeye başladı gerçi şuanda erken sayılmaz ama olsun

Cicili bicili rüyalar @Bully @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Bana uğramıyor öyle kolay kolay, özellikle yazları sabahlar olmasın.
Okul, iş olunca yoruluyorsun ama yazın geç saatlere kadar ayaktayım, gecenin sessizliğini ve huzurunu dinliyorum.

Ama sen çok yoruldun bugün, o kadar oyu topla, düzenle, açıkla.
Normal yani.

Sana da cicili bicili rüyalar canım