eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Oy kullanmayan Seren Serengil gibi 3 gün ban cezası almalı. :A @Çiğdem-

En az bir çeyrek final görmesen bence yazık olur :A :A :A @Bully

@MasacRE- e kalsa haftaya elenecen :F
Biraz hızlı mı gitti ne sanki :A İşte bizim forumun bir anı birbirini tutmuyor, 3.sezonda elenen Uçacaksın şimdi nerdeyse 1.olacak :A

Kullanmayı düşünmüyordun hatta bu yüzden Buğra, Çiğdem'in de çok büyük katkıları oldu sonuçta :Z Ben de kullan, çocukluk efsanemiz dedim, iyi de oldu :A

Biraz hızlı mı gitti ne sanki :A İşte bizim forumun bir anı birbirini tutmuyor, 3.sezonda elenen Uçacaksın şimdi nerdeyse 1.olacak :A

Kullanmayı düşünmüyordun hatta bu yüzden Buğra, Çiğdem'in de çok büyük katkıları oldu sonuçta :Z Ben de kullan, çocukluk efsanemiz dedim, iyi de oldu :A

Evet ikinizin desteğine teşekkürler tekrar tekrar. :Z Bugün 1 şarkı daha listeme aldım @Çiğdem- in önerisiyle bakalım. :A

Listesi genel olarak çok güçlü ondada yardımcı oldum baktık ama Uçacaksın yinede neysede Kandıramazsın Beni elde tutulabilirdi yinede puan almakta önemli tabi elenmedikten sonra zararı yok :A :A :A @xBUGRAx

Evet ikinizin desteğine teşekkürler tekrar tekrar. :Z Bugün 1 şarkı daha listeme aldım @Çiğdem- in önerisiyle bakalım. :A

Listesi genel olarak çok güçlü ondada yardımcı oldum baktık ama Uçacaksın yinede neysede Kandıramazsın Beni elde tutulabilirdi yinede puan almakta önemli tabi elenmedikten sonra zararı yok :A :A :A @xBUGRAx
Ben tüm listeyi görmedim ama güveniyorum size. :A Gülboş yarışmanın önemli bir rengi, çocukluk şarkıcımız ayrıca, bu yüzden ayrı severiz. :A

Ben tüm listeyi görmedim ama güveniyorum size. :A Gülboş yarışmanın önemli bir rengi, çocukluk şarkıcımız ayrıca, bu yüzden ayrı severiz. :A
Pişmanım bayram dönüşü gaza geldim. :A Yıldız'ın diğer şarkısıyla idare ederiz. :A
Gerçi Uçacaksın daha başarılı sonuç aldı :F Belli olmuyor işte bu foruma ayoll :A

Yarışmayı iyi ki sıfırlamışız kepenkleri indirmek üzereyken tekrar küllerinden doğdu yarışma ve yine bir çok sezon vaad ediyor :A :A :A

Yaz bitimi yaklaştıkça erken uykum gelmeye başladı gerçi şuanda erken sayılmaz ama olsun :F

Cicili bicili rüyalar @Bully @xBUGRAx @Maskeli Fedai :bhr::bhr::bhr:
Bana uğramıyor öyle kolay kolay, özellikle yazları sabahlar olmasın. :A Okul, iş olunca yoruluyorsun ama yazın geç saatlere kadar ayaktayım, gecenin sessizliğini ve huzurunu dinliyorum. :A

Ama sen çok yoruldun bugün, o kadar oyu topla, düzenle, açıkla. :A Normal yani. :D

Sana da cicili bicili rüyalar canım :Z