@Maskeli Fedai yi kafaladıktan sonra şimdide diğer düşük veren @MasacRE- e kancayı atmışsınAyağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın...@Çiğdem-
@Maskeli Fedai yi kafaladıktan sonra şimdide diğer düşük veren @MasacRE- e kancayı atmışsınAyağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın...@Çiğdem-
kız sen iyi ce bunadın daha cüri başkanı biz xemrexxx hazretleri oyumuzu göndermedik ne sonucu.ss üzerine @cookies in ilgilendiği @serhatt ın totosu oturasıca .ss@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Kaybolmasanız olmuyor mu ayollEkim'den itibaren net bir kayboluş gösterebilirim. Bu ikinci bölümü de yorumlayacağımı gösteriyor.
@Maskeli Fedai yi kafaladıktan sonra şimdide diğer düşük veren @MasacRE- e kancayı atmışsın@sokak sanati @Bully
Aaa yolla 21:00 a kadar yollamazsan oylama kapanıyor ve @sokak sanati tek başkan olur
Gelecek önemli şey, bu da eğitimden geçiyor. Eğitimime darbe vurmayalım sosyal medyayla.Kaybolmasanız olmuyor mu ayoll
turrup suyu sıkarlar öyle yarışmaya
tabi sen organ olarak el tercih etmiyon sen de haklısınÇek o pis ellerini üzerimden
Yarım saat var daha kullanmazsan görürsün sen ben bu konularda fenayımdır.Bu arada şimdiden @denizz19'a haber edeyim. Oy kullanmaya vakit bulamadım, o yüzden kullanamadım. Daha sonraları oy kullanırım artık.
Aaa orası öyle bende okulu bitirince gelmiştim okurkan zor gerçektenGelecek önemli şey, bu da eğitimden geçiyor. Eğitimime darbe vurmayalım sosyal medyayla.
Bundan sonra herkese hitap edecek, herkesin bildiği şarkılar geliyor
@MasacRE- reklam şarkısı diye küçümsemiş Benimki'yi, inşallah halkımız gereken cevabı verecektir ona
Kas tercih ediyorumtabi sen organ olarak el tercih etmiyon sen de haklısın
Canavar gibi götürürken iyi oluyor ama cornettoları sizin sayenizde yediğini unutmasın@MasacRE- reklam şarkısı diye küçümsemiş Benimki'yi, inşallah halkımız gereken cevabı verecektir ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?