Doğru diyon valla kız her hafta Ahmet Kaya’ya yüksek veren @HachiKo bile düşük vermiş şimdi düşüp bayılacamMillet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti@sokak sanati
Doğru diyon valla kız her hafta Ahmet Kaya’ya yüksek veren @HachiKo bile düşük vermiş şimdi düşüp bayılacamMillet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti@sokak sanati
Ben normal sezonda kazanmıştımBu sezonda All Star gibi kıyaslamak doğru değil.
Kendimi 1.yapmışımdır inşallahBende emir kuluyum napayımO değilde sen son saniyede kimi 1.yaptın ve kimin ayağını kaydırdın acaba@Arslan Bey
Neyse bu hafta nazarlık olsunSanmıyorum diğer şarkıları kadar bilindiğiniSonuçlar da bu yönde zaten
Kardan Adam'ı kullanacağım tabii. Biraz zaman tanı bana.Bu arada oyunu beğenmedim.
Cornetto'nun fetönün gelir kaynağı olduğu ortaya çıkalı yaklaşık 5 dakika oldu. A haber şu an 30 ilde canlı yayın yaparak bu haberi duyuruyor. Bakalım Yalın linçten nasıl kurtulacak.Tüm Cornetto severlere teşekkürlerimizi sunuyoruz, daha da yükselmeliyiz
Gökhan'ım da daha yüksekleri hak ediyor
Yalnız Sianın o aldığı puan sezon boyunca yeter sanırım ona@sokak sanati teşekkürler Milli Şef, güzel puanlar
Sezen de 1 hafta tökezledi, bu hafta Ahmet Kaya için de düşüş kabul edilebilir, efsane şarkıların var zaten, telafi edersin
Bu sezonda All Star gibi kıyaslamak doğru değil.
Ayy Adile ne Adile naşite gitti aklım AdeleMillet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti@sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?