Doğru diyon valla kız her hafta Ahmet Kaya’ya yüksek veren @HachiKo bile düşük vermiş şimdi düşüp bayılacamMillet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti![]()
![]()
@sokak sanati
Doğru diyon valla kız her hafta Ahmet Kaya’ya yüksek veren @HachiKo bile düşük vermiş şimdi düşüp bayılacamMillet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti![]()
![]()
@sokak sanati
Ben normal sezonda kazanmıştımBu sezonda All Star gibi kıyaslamak doğru değil.![]()
Kendimi 1.yapmışımdır inşallahBende emir kuluyum napayım![]()
![]()
O değilde sen son saniyede kimi 1.yaptın ve kimin ayağını kaydırdın acaba
![]()
![]()
@Arslan Bey
Neyse bu hafta nazarlık olsunSanmıyorum diğer şarkıları kadar bilindiğiniSonuçlar da bu yönde zaten
![]()
Kardan Adam'ı kullanacağım tabii. Biraz zaman tanı bana.Bu arada oyunu beğenmedim.
![]()
Cornetto'nun fetönün gelir kaynağı olduğu ortaya çıkalı yaklaşık 5 dakika oldu. A haber şu an 30 ilde canlı yayın yaparak bu haberi duyuruyor. Bakalım Yalın linçten nasıl kurtulacak.Tüm Cornetto severlere teşekkürlerimizi sunuyoruz, daha da yükselmeliyiz
Gökhan'ım da daha yüksekleri hak ediyor![]()
Yalnız Sianın o aldığı puan sezon boyunca yeter sanırım ona@sokak sanati teşekkürler Milli Şef, güzel puanlar![]()
Sezen de 1 hafta tökezledi, bu hafta Ahmet Kaya için de düşüş kabul edilebilir, efsane şarkıların var zaten, telafi edersin
Bu sezonda All Star gibi kıyaslamak doğru değil.![]()
Ayy Adile ne Adile naşite gitti aklım AdeleMillet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti![]()
![]()
@sokak sanati