Sağol abim.
Sağol abim.
Tam puanı o kop kop şarkısına mı layık gördün
Kullanmış mıydın sen bu şarkıyı?Hande Yeneri Hande Yener yapan benmişim
Acılara Tutunmak şarkısını bilmeyen de cindir yani ne diyeyim kiPoyraz Karayel izleyenler dışında pek bilen olmaz bu şarkıyı. Ben de orada duymuştum zaten, işin zor bu hafta
@sokak sanati teşekkürler Milli Şef, güzel puanlar
@sokak sanati Juri Başkanı ( Milli Şef ) oyları
150000 Sia (Muazzam şarkı. Ben final puanı almıştım sende alırsın inşallah ama senin sezon çok zor Ahmoşum )
Sadece 15 Selcan (Baya güzel söylemiş. İçime işledi.)
14 Gökhan Türkmen ( Nakarat şahane.)
14 Demoşum (Beklediğim Demo işte. Harika party şarkısı.)
13 Yalın (Nakarat harici iyi değilmiş ama güzel şarkı yine de)
12 Gülben (Şarkının ortasında duruyor saçma Recap olmuş. 1 puan kestim sendende. Şarkı süper.)
12 Kenan ( Recap niye öyle yarıda kalmış. 2 puan recaptan kırdım.)
12 Sertap (Niye kesip kesip birleştirilmiş bu şarkılar. Ritim düşüyor berbat olmuş kim yaptıysa. Puan kırdım.)
11 Sezen (Nakaratını beğendiğim bir şarkı.)
11 Hande (Baya güzelmiş. Hande'nin sesine yakışmış.)
11 Gülşen (Çokta kötü değilmiş. O kadar kötüledim bu puan iyi sayılır sana.)
8 İrem (Hiç duymamıştım. Ortalama.)
8 Ahmet Kaya (Dinlenilebilir bi şey işte iyi değil kötüde değil.)
7 Nazan Öncel (İlk kez duydum ve geçen haftadan sonra fiyasko.)
6 Zülfü (Baya kötü.)
@denizz19 Eleniyormuş bir deBende tam bu saatlerde gelmeye çalışıyordum ama olmadı işte bide ben yarın sanıyordum sonuçları onada aldandım biraz
Ne kullandığımı hatırlamıyorum valla unuttum ama ben Hasta ile çok iyi sonuç aldığımı hatırlıyorum.Kullanmış mıydın sen bu şarkıyı?
Kardan Adam'ı kullanacağım tabii. Biraz zaman tanı bana. Bu arada oyunu beğenmedim.Beni dinlemen gerekliydi. Umarım kardan adam falan kullanırsın
Millet tanınmamış şarkı istiyor sanırım senden bu en ünlüsüydü hatta Adile sanırım bu şarkıyı çalmış söylemişti @sokak sanatiBu hafta kötü sonuçlar alırsam tüm stratejimi değiştiririm valla haftaya damar şarkıyla gelirim
@Maskeli Fedai Özgür de salma akımına kapılmışHarikasın Sal gitsin Biraz da beni savun baksana son 3’teyim
Sanmıyorum diğer şarkıları kadar bilindiğini Sonuçlar da bu yönde zatenAcılara Tutunmak şarkısını bilmeyen de cindir yani ne diyeyim ki
Bu sezonda All Star gibi kıyaslamak doğru değil.Ne kullandığımı hatırlamıyorum valla unuttum ama ben Hasta ile çok iyi sonuç aldığımı hatırlıyorum.
Bende emir kuluyum napayım O değilde sen son saniyede kimi 1.yaptın ve kimin ayağını kaydırdın acaba @Arslan BeyBeni elersen şikedir o