Kendi oyunu göreceğiz, kesin gene 1 2 vermişsindir@ozmoturk bitireceğim oğlum seni. .ss
Mersi canım, ben de sana kendi şarkını armağan ediyorum
Kendi oyunu göreceğiz, kesin gene 1 2 vermişsindir@ozmoturk bitireceğim oğlum seni. .ss
Olmamışı hak ettin
Ay @xemrexxx gibi bir totoşu başkan yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de onu savunuyorsun.ss
Ahmet Kaya ilk 3 dışına.
@mrt-06 hemen atıyor gruba zaten o yönden iyisin.Almıyorum ben telefonda galerime giren olur birden falan.
Orası öyle. 4 yıldır her gün girince başka seçeneğin yok.Kopamazsın burdan sen kolay kolay
Sana destek olduğum günlere yazık olsun...Ahmet Kaya ilk 3 dışına.
Özgün müzik sevmiyorum, şarkıyı beğenmedimSezen gözümden düştü.ss @ozmoturk
Mirkelam'ın o albümündeki şarkılar vasattı, Gülşen'de o şarkıyı söylerek kendine yazık etmiş. Sen de bana 2 vermişsin zaten, 4 çok sayılır sana
Geberesice şey çabuk gir şu foruma da oyla@xemrexxx
Şuan yazdı ben başkanım Ahmet Kayasız oyluyorum demiş MS tarihinde 0 hiç yaşanmamıştıAhmet Kaya ilk 3 dışına.
@-potterhead- oyları
14 Gülben Ergen
13 Sezen Aksu
12 Sertab Erener
11 Ahmet Kaya
10 Selda Bağcan
9 Yalın
8 Kenan Doğulu
7 Gülşen
6 Gökhan Türkmen
5 Hande Yener
4 Sia
3 Zülfü Livaneli
2 Demet Akalın
1 İrem Derici
Ben sana 1-2 vermedim hiç .ss pişman olacaksın.Kendi oyunu göreceğiz, kesin gene 1 2 vermişsindir
Neden azaltacaksın ki aktifliğiniOrası öyle. 4 yıldır her gün girince başka seçeneğin yok.
Niye forum dışımızı ifşalıyorsun burada.Grubun simgesine resmimi koy grubun ismini Billy Fan Kulüp yap sonra sana özel değil de.
Sen hangi şarkıcıyla katıldın@gözlemci ortaklığımız tehlikede.
Aaa seni memnun edebiliyolar sonunda
Kargo'ya %50 zam gelmiş. Göndermeden önce bi tekrar düşün istersen. Boşuna cebini yakmasın.Merkel anaya mektup yazacam seni sınır dışı etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?