Kendi oyunu göreceğiz, kesin gene 1 2 vermişsindir@ozmoturk bitireceğim oğlum seni. .ss
Mersi canım, ben de sana kendi şarkını armağan ediyorum
Kendi oyunu göreceğiz, kesin gene 1 2 vermişsindir@ozmoturk bitireceğim oğlum seni. .ss
@mrt-06 hemen atıyor gruba zaten o yönden iyisin.Almıyorum ben telefonda galerime giren olur birden falan.
Orası öyle. 4 yıldır her gün girince başka seçeneğin yok.Kopamazsın burdan sen kolay kolay
Sana destek olduğum günlere yazık olsun...Ahmet Kaya ilk 3 dışına.
Özgün müzik sevmiyorum, şarkıyı beğenmedim Geçen hafta 9 vermiştim, yükselirsin yineSezen gözümden düştü.ss @ozmoturk
Mirkelam'ın o albümündeki şarkılar vasattı, Gülşen'de o şarkıyı söylerek kendine yazık etmiş. Sen de bana 2 vermişsin zaten, 4 çok sayılır sana@ozmoturk Gülşen böyle oylar görmedi, aldığım en yüksek puan 10.
Geberesice şey çabuk gir şu foruma da oyla @xemrexxx
Şuan yazdı ben başkanım Ahmet Kayasız oyluyorum demiş MS tarihinde 0 hiç yaşanmamıştı @xemrexxx @sokak sanatiAhmet Kaya ilk 3 dışına.
@-potterhead- oyları
14 Gülben Ergen
13 Sezen Aksu
12 Sertab Erener
11 Ahmet Kaya
10 Selda Bağcan
9 Yalın
8 Kenan Doğulu
7 Gülşen
6 Gökhan Türkmen
5 Hande Yener
4 Sia
3 Zülfü Livaneli
2 Demet Akalın
1 İrem Derici
Ben sana 1-2 vermedim hiç .ss pişman olacaksın.Kendi oyunu göreceğiz, kesin gene 1 2 vermişsindir
Neden azaltacaksın ki aktifliğiniOrası öyle. 4 yıldır her gün girince başka seçeneğin yok.
Niye forum dışımızı ifşalıyorsun burada.Grubun simgesine resmimi koy grubun ismini Billy Fan Kulüp yap sonra sana özel değil de.
Sen hangi şarkıcıyla katıldın ben beğeniye göre sıraladım forumdaki sevdiğim kişilere değil@gözlemci ortaklığımız tehlikede.
Kargo'ya %50 zam gelmiş. Göndermeden önce bi tekrar düşün istersen. Boşuna cebini yakmasın.Merkel anaya mektup yazacam seni sınır dışı etsin.