Dur bakalım enseyi karartma şimdidenİddialı şarkıları sonraya saklamıştım, bu yüzden göremedin. Büyük ihtimalle o şarkıları göremeyeceksin.![]()
Haftaya sen elenirken ben de böyle oynayacağım
Gülben'in şarkısı önceki haftalara göre zirvede, Hande iyi, Demet için aynı şeyi söyleyemeyeceğimOh bee işte Demet, Hande, Gülben üçlüsünün hak ettiği puanlar@xBUGRAx
Gülşen'in birçok şarkısını severim, bu yüzden genelde yüksek gelir benden.
Efsane şarkıyla geldi, bu hafta tadını çıkarsın yarışmanın
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
1.Puan Durumu
1 Gülşen 78
2 Hande Yener 73
3 Kenan 72
4 Ahmet Kaya 65
5 Sezen Aksu 63
6 Nazan Öncel 60
7 Yalın 59
8 Gülben Ergen 58
9 Sertab Erener 58
10 İrem Derici 58
11 Gökhan Türkmen 55
12 Zülfü Livaneli 54
13 Demet Akalın 41
14 Selda Bağcan 37
15 Mor ve Ötesi 24
16 Sia 24
Var da hareketli seçerim sanırım haftaya, birkaç şarkı var recap süresini geçtiğinden kullanamıyorumİkili Delilik de severim, listende var mı bilmemSeçenek çok sende bakalım elbet bir yerlerde buluşuruz
![]()
Zor da bakalım. Hata kaza çıkarsam foruma hitap eden şarkılarla gireyim bari.Dur bakalım enseyi karartma şimdidenBakarsın yırtarsın
![]()
Bu şarkıyla da peak olamazsan Ender Argun gibi " babay canım "Hafif bayılmam geldi.. Gözüm final puanındaydı..
Hit şarkılarla devam etseydin ama sonuclara belli olmaz dedim gibiKötü şarkı tercihi yaptığımın farkına vardım şimdi, bana göre çok iyi şarkıydı ayrı konu. Foruma hitap etmedi. Büyük ihtimalle eleneceğim, bunu da kabul ettim.![]()
Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı dediO benim sinirimi attırmasın o zmaan görürsün kim kimi yoluyor![]()
Gülben zaten en meşhur şarkılarından biriyle gelmişte Hande'ye şaşırdım ben. Bundan çok daha iyi şarkıları var aslında bu şarkı bu kadar seviliyor muymuş yaGülben'in şarkısı önceki haftalara göre zirvede, Hande iyi, Demet için aynı şeyi söyleyemeyeceğim![]()