Öksürüğüm tuttu, bu sonuçlar ne. ss@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
1.Puan Durumu
1 Gülşen 78
2 Hande Yener 73
3 Kenan 72
4 Ahmet Kaya 65
5 Sezen Aksu 63
6 Nazan Öncel 60
7 Yalın 59
8 Gülben Ergen 58
9 Sertab Erener 58
10 İrem Derici 58
11 Gökhan Türkmen 55
12 Zülfü Livaneli 54
13 Demet Akalın 41
14 Selda Bağcan 37
15 Mor ve Ötesi 24
16 Sia 24
Hitap eder diye düşündüm, şarkı da çok hoşuma gidiyordu ama foruma hitap eden bir şarkı değildi sanırım. Bir de duyulduk bir şarkı değildi çok fazla.Hit şarkılarla devam etseydin ama sonuclara belli olmaz dedim gibi![]()
![]()
![]()
Bu şarkıyla da peak olamazsan Ender Argun gibi " babay canım "![]()
Demet Akalın'a diss attığı Kraliçe albümündenGülben zaten en meşhur şarkılarından biriyle gelmişte Hande'ye şaşırdım ben. Bundan çok daha iyi şarkıları var aslında bu şarkı bu kadar seviliyor muymuş ya![]()
Efsane şarkıyla geldi, bu hafta tadını çıkarsın yarışmanınBayılacağı daha çok zaman gelecek
![]()
Aaa gözü doymuyor ayoll bu seferde puan alamadı diye bayılıyorHafif bayılmam geldi.. Gözüm final puanındaydı..
Gökhan tarzım değil iyice anladım.Yalın'ın da daha iyi dondurma şarkıları var.
![]()
Özgün müziklerin önüne koymuş beni sağolsun, dibin üstü@kerem oyları
15p) Sia
14p) Gülşen
13p) Hande Yener
12p) Gülben Ergen
11p) İrem Derici
10p) Ahmet Kaya
9p) Gökhan Türkmen
8p) Nazan Öncel
7p) Mor ve Ötesi
6p) Kenan Doğulu
5p) Yalın
4p) Demet Akalın
3p) Sezen Aksu
2p) Selda Bağcan
1p) Zülfü Livaneli
Sia'yı bu hallere düşürenler utansın![]()
@Arslan Bey Kendini elediHitap eder diye düşündüm, şarkı da çok hoşuma gidiyordu ama foruma hitap eden bir şarkı değildi sanırım. Bir de duyulduk bir şarkı değildi çok fazla.![]()
Bu haller ona çok yakışıyor bence milli şef bey ahahahaha.Sia'yı bu hallere düşürenler utansın![]()
İlk hafta dışında çok beğenemedim ama halk seviyorBu hafta da iyi başladıkİnşallah final puanı alırız yine
![]()
@kerem oyları
15p) Sia
14p) Gülşen
13p) Hande Yener
12p) Gülben Ergen
11p) İrem Derici
10p) Ahmet Kaya
9p) Gökhan Türkmen
8p) Nazan Öncel
7p) Mor ve Ötesi
6p) Kenan Doğulu