Ne kadar talihsiz bir yorum. Şarkılarının anlamlarına bakmanı tavsiye ederim. Hayatıma en çok olumlu etki etmiş şarkıcı olabilir Sia. Bu şarkı da en muhteşem şarkılarından biri.@DarkLegenD oyları
16- Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
15- Yalın - Aşk Diye (Çok muhtemelen Yalın'ın en sevdiğim ve en iyi olarak gördüğüm şarkısı.)
14- Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
13- İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı
12- Gülşen - Seyre Dursun Aşk
11- Hande Yener - Hasta (Hızı 1.25'e alınca fazlasıyla gideri var. Ayrıca buradan Galerici Aydın'ı da anıyorum.)
10- Gülben Ergen - Kandırmazsın Beni
09- Kenan Doğulu - Kandırdım (Ortalık karışır.)
08- Demet Akalın - Bir Anda Sevmiştim (Umarım elenmezsin. Verebileceğim en yüksek puan bu.)
07- Selda Bağcan - Uğurlar Olsun
06- Sezen Aksu - Güllerim Soldu
05- Nazan Öncel - Gidelim Buralardan
04- Ahmet Kaya - Hep Sonradan
03- Sertab Erener - Here I Am
02- Mor ve Ötesi (Galiba ilk haftadaki şarkıyı kutsalım sayıp, pişmiş toprağa şekil verip tapacağım.
01- Sia - Unstoppable (Hayatımda dinlediğim en boş şarkıcı listesinde ciddi anlamda ilk 3'ü zorlar.)
@dizi kolik oyları
16 Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
15 Sertab Erener - Here I Am
14 Selda Bağcan - Uğurlar Olsun
13 Sezen Aksu - Güllerim Soldu
12 Ahmet Kaya - Hep Sonradan
11 Kenan -Doğulu Kandırdım
10 İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı
9 Gülşen - Seyre Dursun Aşk
8 Nazan Öncel - Gidelim Buralardan
7 Hande Yener - Hasta
6 Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
5 Sia - Unstoppable
4 Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
3 Mor ve Ötesi - Güneşi Beklerken
2 Demet Akalın - Bir Anda Sevmiştim
1 Yalın - Aşk Diye
@DarkLegenD oyları
16- Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
15- Yalın - Aşk Diye (Çok muhtemelen Yalın'ın en sevdiğim ve en iyi olarak gördüğüm şarkısı.)
14- Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
13- İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı
12- Gülşen - Seyre Dursun Aşk
11- Hande Yener - Hasta (Hızı 1.25'e alınca fazlasıyla gideri var. Ayrıca buradan Galerici Aydın'ı da anıyorum.)
10- Gülben Ergen - Kandırmazsın Beni
09- Kenan Doğulu - Kandırdım (Ortalık karışır.)
08- Demet Akalın - Bir Anda Sevmiştim (Umarım elenmezsin. Verebileceğim en yüksek puan bu.)
07- Selda Bağcan - Uğurlar Olsun
06- Sezen Aksu - Güllerim Soldu
05- Nazan Öncel - Gidelim Buralardan
04- Ahmet Kaya - Hep Sonradan
03- Sertab Erener - Here I Am
02- Mor ve Ötesi (Galiba ilk haftadaki şarkıyı kutsalım sayıp, pişmiş toprağa şekil verip tapacağım.
01- Sia - Unstoppable (Hayatımda dinlediğim en boş şarkıcı listesinde ciddi anlamda ilk 3'ü zorlar.)
Bilindik bir çok şarkısını seviyorum ama son 2 hafta şarkılarını yeni duydumValla bence gayet iyi şarkılarSen neleri seviyorsun
![]()
Hazırlıyorum işte şimdiden, sen kesin bir numara çekeceksin bilmiyor muyuz sanki seni
Oyları görünce kalbine indi ve düştü muhtemelen.
Ya bırak müziği, sen hayatımda gördüğüm en boş 3 insandan birisin. (4 yıllık sıkı arkadaşlık bu incitici cümleden sonra biter...)Müzik konusunda gördüğüm en boş 3 insandan biri olmayı zorlarsın![]()
Yok artık 😱 Hep Sonradan’ı nasıl bilmezsin kızBilindik bir çok şarkısını seviyorum ama son 2 hafta şarkılarını yeni duydum![]()
![]()
![]()
Bu sezonun rengi ve neşesi Gülben oldu sayende
Oyları görünce kalbine indi ve düştü muhtemelen.![]()
Tavsiyeniz için teşekkürler ama bakmayacağım.Ne kadar talihsiz bir yorum. Şarkılarının anlamlarına bakmanı tavsiye ederim. Hayatıma en çok olumlu etki etmiş şarkıcı olabilir Sia. Bu şarkı da en muhteşem şarkılarından biri.
Boş şarkıcı denmeyi hak edecek en son insanlardan biridir ayrıca. Sadece işiyle gündeme gelen gerçek bir sanatçıdır.