Buralardayken bir son düşüncelerini alayım dedim canlı mikrofonElendim mi yoksa? 😱
Buralardayken bir son düşüncelerini alayım dedim canlı mikrofonElendim mi yoksa? 😱
Senin gibi mavi boncuk dağıtmak mı zorunda onlar daSadece 2 şarkı beğenmedim bende boncukların ipini kopardıkAma zevksiz başkanlar beğenmiyor onlar ne anlar ayoll@sokak sanati @xemrexxx
Umarım 1 puan verdiğim kişi elenmiştir. Onun dışında şarkım çok iyi olsada ilk 3'te yer alacağımı sanmıyorum. Haksızlığın dibine vururlar kesin.Buralardayken bir son düşüncelerini alayım dedim canlı mikrofon
Canlı canlı veda konuşmasıda aldık dişi acun çalısıyor saat fark etmedenUmarım 1 puan verdiğim kişi elenmiştir. Onun dışında şarkım çok iyi olsada ilk 3'te yer alacağımı sanmıyorum. Haksızlığın dibine vururlar kesin.Allah hepsinin teker teker cezasını versin.
Aaa onlar tabi biraz daha genş ölçüde kullanıyorlar belirlediğimiz makasta
Ben elendim yani.
Merakta bırakma adamı.Aaa orasını yarın gece beli olacak cnm
Son dakıkaya kadar sayım devam ediyor hep cnm sürekli aşşağıda yukarıda sıralar değişiyor Başkanlık seçimleri gibiMerakta bırakma adamı.
Puanları topladın mı bari? Sonuçlar hazır mı?
Aaa aklındakıler neler elenmezsenKandıramazsın Beni ile elenirsem Yıldız Tilbe'den daha çok deliririm.İbrahim Tatlıses - Yıldız Tilbe kavgası yaşatırım foruma.
Adayları gönder gelsin
Aaa aklındakıler neler elenmezsen
Adayları gönder gelsin
Elinden geleni ardına koymaAaa onlar tabi biraz daha genş ölçüde kullanıyorlar belirlediğimiz makasta
Yarın gece görürsün sen onları övmeyi ayoll@sokak sanati @xemrexxx
Ooo senide kaybettik ayoll @sokak sanati @xemrexxx ne verdiler sanaElinden geleni ardına koymaAdil ve tarafsız yorumlarımla gerçekleri haykırmaya devam edeceğim her zaman
Aslında Uçacaksını deneyebilirsin diyecemde biz bu şarkıyı zorlu hafta oldundan değil kulağımıza farklı geldinden elemiştik yorumlarımızı net hatırlıyorumSağı solu belli olmaz onun zararlı çıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?