Buralardayken bir son düşüncelerini alayım dedim canlı mikrofonElendim mi yoksa? 😱
Buralardayken bir son düşüncelerini alayım dedim canlı mikrofonElendim mi yoksa? 😱
Senin gibi mavi boncuk dağıtmak mı zorunda onlar daSadece 2 şarkı beğenmedim bende boncukların ipini kopardık![]()
![]()
Ama zevksiz başkanlar beğenmiyor onlar ne anlar ayoll
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx
Umarım 1 puan verdiğim kişi elenmiştir. Onun dışında şarkım çok iyi olsada ilk 3'te yer alacağımı sanmıyorum. Haksızlığın dibine vururlar kesin.Buralardayken bir son düşüncelerini alayım dedim canlı mikrofon![]()
![]()
![]()
Canlı canlı veda konuşmasıda aldık dişi acun çalısıyor saat fark etmedenUmarım 1 puan verdiğim kişi elenmiştir. Onun dışında şarkım çok iyi olsada ilk 3'te yer alacağımı sanmıyorum. Haksızlığın dibine vururlar kesin.Allah hepsinin teker teker cezasını versin.
![]()
Aaa onlar tabi biraz daha genş ölçüde kullanıyorlar belirlediğimiz makasta
Ben elendim yani.
Merakta bırakma adamı.Aaa orasını yarın gece beli olacak cnm![]()
![]()
![]()
Son dakıkaya kadar sayım devam ediyor hep cnm sürekli aşşağıda yukarıda sıralar değişiyor Başkanlık seçimleri gibiMerakta bırakma adamı.
Puanları topladın mı bari? Sonuçlar hazır mı?![]()
Aaa aklındakıler neler elenmezsenKandıramazsın Beni ile elenirsem Yıldız Tilbe'den daha çok deliririm.İbrahim Tatlıses - Yıldız Tilbe kavgası yaşatırım foruma.
![]()
Adayları gönder gelsin
Aaa aklındakıler neler elenmezsen![]()
![]()
![]()
Adayları gönder gelsin![]()
Elinden geleni ardına koymaAaa onlar tabi biraz daha genş ölçüde kullanıyorlar belirlediğimiz makasta![]()
![]()
Yarın gece görürsün sen onları övmeyi ayoll![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx
Ooo senide kaybettik ayoll @sokak sanati @xemrexxx ne verdiler sanaElinden geleni ardına koymaAdil ve tarafsız yorumlarımla gerçekleri haykırmaya devam edeceğim her zaman
![]()
Aslında Uçacaksını deneyebilirsin diyecemde biz bu şarkıyı zorlu hafta oldundan değil kulağımıza farklı geldinden elemiştik yorumlarımızı net hatırlıyorumSağı solu belli olmaz onun zararlı çıkarım.![]()