Bize göre Noal Anne oyları ama sana göre şuya onu diyorum ayoll senin lafın @BullyNe alaka hatır gönül işi için oy mu veriyorsun😱
@sokak sanati Kendi piss oylarına baksın taşlanacak haberi yokÇiğdem bakalım nasıl oylar vermiş ben de merak ediyorum. Bana verdiği oylarla karşılaştıracağım.
Çiğdem bakalım nasıl oylar vermiş ben de merak ediyorum. Bana verdiği oylarla karşılaştıracağım.
@sokak sanati Kendi piss oylarına baksın taşlanacak haberi yok
@Bully Seni savunur merak etmeBu hafta çok çirkin şarkılar vardı napiim hem sen beni korursun ihtiyacım yok ama sen yine de savun beni netice de milli şefim. Ben olmasam MS olmaz
Canım ben ağlayarak rütbe almıyorum çünkü ihtiyacım yok kendi kendimi tatmin etmeye. Pis egonda boğul çakma şef.O sıradan bi jüri üyesi. Pek etkisi olmaz
Beğendiğine göre senden yüksek bir pusn bekliyorum o zaman.Daha oyları yollamadım
tüm şarkıları dinledim bir daha hepsini dinleyip karar alacağımBeğendiğine göre senden yüksek bir pusn bekliyorum o zaman.
Valla 2 elenme adayım var benim sadece, geri kalan herkes iddialıydı. Tuhaf olması normal bu yüzden her şey olabilir yarın.Çok tuhaf bir oylama oluyor yarın yine ortalık karışacak @Bully
Sadece 2 şarkı beğenmedim bende boncukların ipini kopardık Ama zevksiz başkanlar beğenmiyor onlar ne anlar ayoll @sokak sanati @xemrexxxValla 2 elenme adayım var benim sadece, geri kalan herkes iddialıydı. Tuhaf olması normal bu yüzden her şey olabilir yarın.