Kara kuru dağlar ne zamandır cennet olduKaradeniz yer yüzünde ki Cennet ayoll
Kara kuru dağlar ne zamandır cennet olduKaradeniz yer yüzünde ki Cennet ayoll
Yemyeşil doğa öylesini bulamazsın bir Bursada vardı kesip doğramışlarKara kuru dağlar ne zamandır cennet oldu
İlk 3'e koymazsan da el vermez değil mi?
Ben öğrendim artık biraz geç oldu ama.Hhaha Dur daha sen yenisin ayollDişi Acun olmak kolaymı sandın öyle öyle
@dreamy @Bully @sokak sanati
Seni de doğrasalar keşke
Bu şarkıyı getirdin aklıma.Dudaktan öpmem ben.
Senin seçimlerin bu kadar olur işte, adamlar kuyunu kazacak haberin yok.
Yaşayarak tecrübe edecekler, çok toylar henüz.Hhaha Dur daha sen yenisin ayollDişi Acun olmak kolaymı sandın öyle öyle
@dreamy @Bully @sokak sanati
HAHAH Dark bey yarışma başlamadan koltuğundan edecek seni bunlar demişti ona kahin bey diyorum artık @DarkLegenDSenin seçimlerin bu kadar olur işte, adamlar kuyunu kazacak haberin yok.Sözünden çıkmayacak kişileri başkan yapman gerekiyordu.
@DarkLegenD tuhaf bir kardeşimiz, malum oluyordur ona.HAHAH Dark bey yarışma başlamadan koltuğundan edecek seni bunlar demişti ona kahin bey diyorum artık @DarkLegenD@sokak sanati @xemrexxx
Aaa şu kel adamo avatar yapıyor gözlüklü ama komik bir fotosuyla diyoruz sen parlakçılığı yanlış anlamışsın@DarkLegenD tuhaf bir kardeşimiz, malum oluyordur ona.
Ayrıca Ahmet Çakar'ın öğrencisi kendisi, şaşırmamak lazım.
Yıldızın Menajeri başkanımız @xemrexxx sana kolaylık sağlarız cnmŞarkımın söz yazarı Yıldız Tilbe de yarın bizimle olacak.
HAHAH Dark bey yarışma başlamadan koltuğundan edecek seni bunlar demişti ona kahin bey diyorum artık @DarkLegenD@sokak sanati @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?