Aaa ben kaçıyorum şunları keseyim yarında yüklerimHahaha olur öyle karışıklıklar arada canım, sıkıntı yok.
Aaa ben kaçıyorum şunları keseyim yarında yüklerimHahaha olur öyle karışıklıklar arada canım, sıkıntı yok.
İyi geceler canım, tatlı rüyalar.Aaa ben kaçıyorum şunları keseyim yarında yüklerimCicili bicili rüyalar
Açsın da görelim yararlanırım bende
Bugün hem oylama hem sonuçlar mı gelecekYarın derken Pazar cnm
Hayır bugün oylama başlayacak sonuçlar da Salı günüBugün hem oylama hem sonuçlar mı gelecek
"Hep Sonradan" ekliyorsun şarkıyı.Bu hafta ‘Hep Sonradan’ ile geliyoruz.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61@Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT@cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Tatildeyim hala o yüzden pek vakit ayıramıyorum"Hep Sonradan" ekliyorsun şarkıyı.
"Şiire Gazele" yap bir ara. Azerbaycan için yükselteyim.
Benim sevdiğim bir Azerbaycan türküsü. Gökhan Kırdar da yorumladı bir ara ama çok düz oldu. @Ahmed örneğin yüksek verir.Tatildeyim hala o yüzden pek vakit ayıramıyorum
O listemde var, ki çok sevdiğim bir şarkıdır ama forum sever mi bilemiyorum o yüzden kararsızım
Forumun nabzını ölçmem lazımBenim sevdiğim bir Azerbaycan türküsü. Gökhan Kırdar da yorumladı bir ara ama çok düz oldu. @Ahmed örneğin yüksek verir.
Bana bak mesela, riski seven bir çılgınım. İlk sefer iddialı ile girdim, ikinci ve üçüncü seferde risk aldım. Sonucuna bakalım.Forumun nabzını ölçmem lazım
Ben de risk alabilirim aslındaBana bak mesela, riski seven bir çılgınım. İlk sefer iddialı ile girdim, ikinci ve üçüncü seferde risk aldım. Sonucuna bakalım.
Ahmet Kaya diyorum, yumuşak karın diyorum. Yarışmalarda diyorum, garanti final oynatıyor diyorum. Sen elenme riskinden söz ediyorsun. Bir şey diyemiyorum.Ben de risk alabilirim aslındaAma elenmek de varÇok iddialı şarkılar seçtim eğer gerçekten planladığım gibi gidersem iyi sonuçlar alırım
Şiire Gazele herkes tarafından seviliyor mu onu bilmiyorumAhmet Kaya diyorum, yumuşak karın diyorum. Yarışmalarda diyorum, garanti final oynatıyor diyorum. Sen elenme riskinden söz ediyorsun. Bir şey diyemiyorum.
Adam alfabeyi saysın, yine yüksek veren olur. O derece diyorum.Şiire Gazele herkes tarafından seviliyor mu onu bilmiyorumOnu diyorum ben de
İkna edici olduAdam alfabeyi saysın, yine yüksek veren olur. O derece diyorum.
İşte bu yüzden elini kolunu sallaya sallaya şampiyon oluyor zaten.Bana küfür etse, hipnotize olmuş gibi dinlerim. Sıla başka dünya.
Başkaları başka yerlerini sallaya sallaya şampiyon oluyor. O bırak da elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olsun. 😎İşte bu yüzden elini kolunu sallaya sallaya şampiyon oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?