eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Yarına bırakıp uyusam yarın yetiştirme telaşı olacak şimdide üşeniyorum ama yapacak bir şey yok cnm :A :A :A

Millet tek kendisi var sanıyor şarsıkını yollayınca hemen oylama oan başlasın oyunu verince hemen sonuc açıklansın öyle yürümüyor :A :A :A
Bugünün işini yarına bırakma demişler canım. :A Biz Türkler yumurta kapıya dayanınca mantığıyla hareket ederiz hep, çok yanlış. :A

Millete ne bakıyon sen, dinlemeyecen kimseyi işine bakacan. :A

Bugünün işini yarına bırakma demişler canım. :A Biz Türkler yumurta kapıya dayanınca mantığıyla hareket ederiz hep, çok yanlış. :A

Millete ne bakıyon sen, dinlemeyecen kimseyi işine bakacan. :A
Aaa vlla şu program için para verseler hak etmiş oluruz , Gerçek hayatta çalışmaktan farksız reelden bir sürü saat vakit gidiyor 4 gün falan sürüyor tv de bunu uyarsalar gerçekten tutar :A

Böyle başvuru yapan kişileri alıcaklar seçtikleri şarkıcıların sonuc gecesinde klipleri şarkıları dönecek bazı haftalar yarıştıkları şarkıcılardan konukta alınabilir sms oylarıylada juriyi halka bırakıcaklar yarışmacılarda oy birbirine verirken yeni soluk olur vlla Acuna diyelimde yarışmayı kanalına geçirelim sunucuda hazır :A :A :A

Önceden Yalınla ben yarışırdım hatırlarsan. :D Benden bu şarkıyı beklerdin ama aktiflik sıkıntısı yaşadığın için oy verememiştin. :A

Ama şuan sen beni parçaladın sigarada bitti bu kalbimde yarası olan bir kızla şarkımızdı iç çektik sigara yerine :(

Ama şuan sen beni parçaladın sigarada bitti bu kalbimde yarası olan bir kızla şarkımızdı iç çektik sigara yerine :(

Unutmamana ayrıca sevindim bu arada :D
Kusura bakma dostum ya, böyle bir hatırası olduğunu bilmiyordum. :( Acını deşmek istemezdim, hepimizin kapanmayan yaraları var maalesef..

Fil hafızası vardır bende, böyle detayları unutmam. :D

Aaa vlla şu program için para verseler hak etmiş oluruz , Gerçek hayatta çalışmaktan farksız reelden bir sürü saat vakit gidiyor 4 gün falan sürüyor tv de bunu uyarsalar gerçekten tutar :A

Böyle başvuru yapan kişileri alıcaklar seçtikleri şarkıcıların sonuc gecesinde klipleri şarkıları dönecek bazı haftalar yarıştıkları şarkıcılardan konukta alınabilir sms oylarıylada juriyi halka bırakıcaklar yarışmacılarda oy birbirine verirken yeni soluk olur vlla Acuna diyelimde yarışmayı kanalına geçirelim sunucuda hazır :A :A :A
@GunesinOglu zamanında da bahsi geçmişti, Harun, @MayısKralı falan demişlerdi bunu TV'ye sat diye. :D

Şaka değil yani, cidden iş yapar, reyting alır. :A

@GunesinOglu zamanında da bahsi geçmişti, Harun, @MayısKralı falan demişlerdi bunu TV'ye sat diye. :D

Şaka değil yani, cidden iş yapar, reyting alır. :A
Alır tabi cnm hele @sokak sanati gibi manyakları alırsalar yarışmacı olarak yarışmacılar arası kavgalar sonuc gecesinde yüzleşmeler puan dalaşları falan Acunun Survivor sonuclarını 2 e katlar ayoll :A :A :A

Aaa bir yandan şarkıları yapıyorum otomatik etiketten o cins gelmiş :A :A :A

Belkide uyarıdır şarkısını yollamadı @Billy Kane Allah yazdırmıştır :A :A :A
Biz nickdaş sayılırız zaten onunla, cookies de karıştırırdı bizi mesela. :A Ama sen karıştırma, bir daha olursa üzülürüm. :A

O da sona bırakmayı sever böyle şeyleri. :A

Biz nickdaş sayılırız zaten onunla, cookies de karıştırırdı bizi mesela. :A Ama sen karıştırma, bir daha olursa üzülürüm. :A

O da sona bırakmayı sever böyle şeyleri. :A
Aaa farkında bile değilimki cnm sen gösterince bu cins nerden çıktı dedim hatırlamıyorum bile :F :F :F