O da kabulümüz yeter ki at,instagramı kendinden mahrum bırakmaHikaye atarım belki foto atmayı sevmiyorum pek.
O da kabulümüz yeter ki at,instagramı kendinden mahrum bırakmaHikaye atarım belki foto atmayı sevmiyorum pek.
@ozmoturk @ozgur2113 tebrikler çocuklar iyi iş çıkardınızÖncelikle yoğun oy katılımı için teşekkürler ama baya yoruldum vlla 2 buxuk saat sürdü
Puan durumu eklendi Bayramdan sonra görüşmek üzere herkes bir dinlensin
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Emeklerine sağlık kraliçemmmm.@Çiğdem-
@mesmeso61 geçmiş olsun kardeşim.. Zülfü'ye desteklerini bekliyorum yine.
Bende teşekkür ederim en güzel sonuclardan birini geçirdim yoruldum kadar eğlendimOy veren herkese teşekkürler. Arap atı gibi açıldım sonradan ilk 10'a girmişim.Emeğine sağlık @Çiğdem-
Sözleri anlamlı ve bir o kadar da derin bir şarkıydı.@Maskeli Fedai yine puan alamadıAma bu şarkı bence düşük kaldı yaa@Bully
Gökhanın klipli hitlerini bekliyoruz @Yiğitt
Ya şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.
Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.
Juventus oldu @Çiğdem-İspanyada o ayoll takımın adını unuttumda ülkesi İspanyaydı senden iyi biliyorum@Bully @MasacRE- @pompy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?