BEĞENEREK İZLİYORUM
Boykot ona demişlanet olasıca tahmin etmemişmi onu tefe koyacağımızı hep yarışanlardan bahsetmiş asıl yükü biz çekiyoruzvideosunu alsın başına çalsın karpuz kafa
zaten kameranın önüne sis perdesi çöktü neyin ne olduğunu çözemedim
SERHAD İLLERİ NE ONU SORDUM@xemrexxx topacının dediği dakikaya bak videoda orda bamya boylarının türkiye geneline dağılımı gösterilmiş
bamya diyince koşarsın zaten bak dememe gerek bile yok
demirle yılmaza asılıyorsun tabi züleyhadan bihabersinBEĞENEREK İZLİYORUM
Gözünü kapasak başka tarafından bakar
Aaa evet gaza getiriyor böyle videolar5dk da yapılabilecek en iyi video bu olur ancak ellerine sağlık @Harunnn60 seneye yarışma devam ederse video işini profesyonelliğe dökmek isterim
Hayır zülo favorimdemirle yılmaza asılıyorsun tabi züleyhadan bihabersin
asıl kuru mağdur oldu bu durumda
o yöredekiler üç bacakla dolaşıyormuş onu anlatmaya çalıştımSERHAD İLLERİ NE ONU SORDUM
anladım kendini kızın yerine koyup yılmaz la demirle fantazi yapıyorsun tabi öyle kolayına geliyordurHayır zülo favorim
Sen başkanlıkta olmasan videoda yer alırmıydı acaba başkanlar yönetimiasıl kuru mağdur oldu bu durumdabenim gibi yıllarını başkanlığa adamış birini gözardı ediyorsa varsın diğer başkanlar yansın cayır vayır
Hayır zülo favorim
Aaa bırakın şu Zürafa dizisini ayoll iyice hayvanat bahçesine döndükanladım kendini kızın yerine koyup yılmaz la demirle fantazi yapıyorsun tabi öyle kolayına geliyordur
alırdı tabiki ?lady gaga ne pis insandır ne karpuz kafalıdır lanet olasıcayı benden daha iyimi tanıyorsunuz
yav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size@MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünceismini aldığı serhad illerinde bamya boyu eşek şeyi kadarmış
Ne izledim lan ben
20.Saniyede kapattım bir de 11 dakıka yapmışlar kim izleyecek diye düşünmedenıyyy git başımdan geldiğin yere geri dön
başlıktan zaten içerik anlaşılıyr @xemrexxx topacının videosu açılırmı bende açmadım zaten tahmin ettim20.Saniyede kapattım bir de 11 dakıka yapmışlar kim izleyecek diye düşünmeden
@Bully ve jurilere yer vermişalırdı tabiki ?lady gaga ne pis insandır ne karpuz kafalıdır lanet olasıcayı benden daha iyimi tanıyorsunuzdeseler destere grip olsun diye git kendini köprüden at gider atar yani bana zarar gelsin diye her foku yapar
mide bulandırıcısıno yöredekiler üç bacakla dolaşıyormuş onu anlatmaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?