eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final 2 Eleme Haftası (2018)

Sen başkanlıkta olmasan videoda yer alırmıydı acaba başkanlar yönetimi :A :A :A @kerem
alırdı tabiki ?lady gaga ne pis insandır ne karpuz kafalıdır lanet olasıcayı benden daha iyimi tanıyorsunuz:) deseler destere grip olsun diye git kendini köprüden at gider atar yani bana zarar gelsin diye her foku yapar :)

yav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size:A @MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz

@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünce :) ismini aldığı serhad illerinde bamya boyu eşek şeyi kadarmış :)

Ne izledim lan ben :(

ıyyy git başımdan geldiğin yere geri dön :A
20.Saniyede kapattım bir de 11 dakıka yapmışlar kim izleyecek diye düşünmeden :A :A :A

alırdı tabiki ?lady gaga ne pis insandır ne karpuz kafalıdır lanet olasıcayı benden daha iyimi tanıyorsunuz:) deseler destere grip olsun diye git kendini köprüden at gider atar yani bana zarar gelsin diye her foku yapar :)
@Bully ve jurilere yer vermiş :A Burada halktan yana olmuş sanırım devletten yana değil :A :A :A