neyi görmedin rihannayımı onu bende görmedimbilmem ben bişey görmedim![]()
neyi görmedin rihannayımı onu bende görmedimbilmem ben bişey görmedim![]()
İyiki denemişsin ben onuda çok severim ama halk ne kadar bilir?Sevgi Olsun Taştan Olsun mu desem diye düşündüm![]()
Sakın hata yapıp değiştirme. Bu şarkı belki zirve bile getirir ve eminimki elenmeni engeller. Başka şarkı ile yarışırsan bu hafta, elenirsin net![]()
dosi bu ihanetin asla unutulmayacakbenim şarkı gelecekti ne güzel
![]()
Harikam nerde?![]()
@turkuazz bile Harika atmamış bu hafta geçen hafta atmıştı beğeni atmış bu hafta üzdün turkuaz![]()
Bu hafta 1. olmazsan kepenkleri kapatsın bu forum.![]()
bilmem ben bişey görmedim![]()
@turkuazz sen Zalim'i seversin geçen haftayı telafi edeceğini düşünüyorum![]()
Sıktı artık o şarkı.![]()
Cevap vereceğimi düşünmüyorsundur umarım.![]()
Ellerine sağlık 😎
yav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır sizeneyi görmedin rihannayımı onu bende görmedim![]()
@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünceyav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size@MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
olmamış beğenmedim lady gagaya söyle bu berbat görüntüleri geri çekip yeni bişeyler hazırlasın@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
Ne izledim lan benyav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size@MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
@Harunnn60 'um döktürmüş yine.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
Sen önce dissini geri çek.neyse ben züleyhaya dalıyorum yarım kaldı![]()
ıyyy git başımdan geldiğin yere geri dönneyi görmedin rihannayımı onu bende görmedim![]()
olmamış beğenmedim lady gagaya söyle bu berbat görüntüleri geri çekip yeni bişeyler hazırlasın
yarışmanın tüm yükünü çeken jüri başkanları nerde hanı böyle video mu olur ?![]()
Hahah başkanlardan bir sitem gelecek demiştim Senin sitemini şuan aktarıyorum@Harunnn60 'um döktürmüş yine.Harika olmuş, çok beğendim.
E tabi Harun'un elinden çıkan herşey harika olur tabii, şaşırmamak lazım.![]()
Ne demek o be@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünceismini aldığı serhad illerinde bamya boyu eşek şeyi kadarmış
![]()
gerdek gecesindeler çok heyecanlı
@xemrexxx topacının dediği dakikaya bak videoda orda bamya boylarının türkiye geneline dağılımı gösterilmişNe demek o be![]()
lanet olasıca tahmin etmemişmi onu tefe koyacağımızı hep yarışanlardan bahsetmiş asıl yükü biz çekiyoruzHahah başkanlardan bir sitem gelecek demiştim Senin sitemini şuan aktarıyorum![]()
![]()
![]()
5dk da yapılabilecek en iyi video bu olur ancak ellerine sağlık @Harunnn60 seneye yarışma devam ederse video işini profesyonelliğe dökmek isterim@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci