eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final 2 Eleme Haftası (2018)

Sakın hata yapıp değiştirme. Bu şarkı belki zirve bile getirir ve eminimki elenmeni engeller. Başka şarkı ile yarışırsan bu hafta, elenirsin net :D

dosi bu ihanetin asla unutulmayacak :) benim şarkı gelecekti ne güzel :)

@turkuazz bile Harika atmamış bu hafta geçen hafta atmıştı beğeni atmış bu hafta üzdün turkuaz :(

Bu hafta 1. olmazsan kepenkleri kapatsın bu forum. :A

bilmem ben bişey görmedim :A

@turkuazz sen Zalim'i seversin geçen haftayı telafi edeceğini düşünüyorum :A

Sıktı artık o şarkı. :A

Cevap vereceğimi düşünmüyorsundur umarım. :A

Ellerine sağlık 😎

neyi görmedin rihannayımı onu bende görmedim :)
yav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size:A @MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz

yav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size:A @MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünce :) ismini aldığı serhad illerinde bamya boyu eşek şeyi kadarmış :)

olmamış beğenmedim lady gagaya söyle bu berbat görüntüleri geri çekip yeni bişeyler hazırlasın :)
yarışmanın tüm yükünü çeken jüri başkanları nerde hanı böyle video mu olur ? :)

olmamış beğenmedim lady gagaya söyle bu berbat görüntüleri geri çekip yeni bişeyler hazırlasın :)
yarışmanın tüm yükünü çeken jüri başkanları nerde hanı böyle video mu olur ? :)
@Harunnn60 'um döktürmüş yine. :Z:Z Harika olmuş, çok beğendim. :bhr:

E tabi Harun'un elinden çıkan herşey harika olur tabii, şaşırmamak lazım. :A
Hahah başkanlardan bir sitem gelecek demiştim Senin sitemini şuan aktarıyorum :A :A :A

5dk da yapılabilecek en iyi video bu olur ancak ellerine sağlık @Harunnn60 seneye yarışma devam ederse video işini profesyonelliğe dökmek isterim