neyi görmedin rihannayımı onu bende görmedimbilmem ben bişey görmedim
neyi görmedin rihannayımı onu bende görmedimbilmem ben bişey görmedim
İyiki denemişsin ben onuda çok severim ama halk ne kadar bilir?Sevgi Olsun Taştan Olsun mu desem diye düşündüm
Sakın hata yapıp değiştirme. Bu şarkı belki zirve bile getirir ve eminimki elenmeni engeller. Başka şarkı ile yarışırsan bu hafta, elenirsin net
dosi bu ihanetin asla unutulmayacak benim şarkı gelecekti ne güzel
Harikam nerde?
@turkuazz bile Harika atmamış bu hafta geçen hafta atmıştı beğeni atmış bu hafta üzdün turkuaz
Bu hafta 1. olmazsan kepenkleri kapatsın bu forum.
bilmem ben bişey görmedim
@turkuazz sen Zalim'i seversin geçen haftayı telafi edeceğini düşünüyorum
Sıktı artık o şarkı.
Cevap vereceğimi düşünmüyorsundur umarım.
Ellerine sağlık 😎
yav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size @MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazzneyi görmedin rihannayımı onu bende görmedim
@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünce ismini aldığı serhad illerinde bamya boyu eşek şeyi kadarmışyav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size @MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
olmamış beğenmedim lady gagaya söyle bu berbat görüntüleri geri çekip yeni bişeyler hazırlasın@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
Ne izledim lan benyav bırakın şimdi @Çiğdem- in dandik yarışmasını bakın burada ablamız çok faydalı bilgiler vermiş 2: 10 A alın haritayı görünce @Doğu ile @papuleoo büyük oyunu anlatır size @MasacRE- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Sherlock @vadikızı @cookies @gözlemci @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
@Harunnn60 'um döktürmüş yine. Harika olmuş, çok beğendim.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
Sen önce dissini geri çek.neyse ben züleyhaya dalıyorum yarım kaldı
ıyyy git başımdan geldiğin yere geri dönneyi görmedin rihannayımı onu bende görmedim
olmamış beğenmedim lady gagaya söyle bu berbat görüntüleri geri çekip yeni bişeyler hazırlasın
yarışmanın tüm yükünü çeken jüri başkanları nerde hanı böyle video mu olur ?
Hahah başkanlardan bir sitem gelecek demiştim Senin sitemini şuan aktarıyorum@Harunnn60 'um döktürmüş yine. Harika olmuş, çok beğendim.
E tabi Harun'un elinden çıkan herşey harika olur tabii, şaşırmamak lazım.
Ne demek o be@serhatt ıın utanması lazım bu haritayı görünce ismini aldığı serhad illerinde bamya boyu eşek şeyi kadarmış
gerdek gecesindeler çok heyecanlı
@xemrexxx topacının dediği dakikaya bak videoda orda bamya boylarının türkiye geneline dağılımı gösterilmişNe demek o be
lanet olasıca tahmin etmemişmi onu tefe koyacağımızı hep yarışanlardan bahsetmiş asıl yükü biz çekiyoruz videosunu alsın başına çalsın karpuz kafaHahah başkanlardan bir sitem gelecek demiştim Senin sitemini şuan aktarıyorum
5dk da yapılabilecek en iyi video bu olur ancak ellerine sağlık @Harunnn60 seneye yarışma devam ederse video işini profesyonelliğe dökmek isterim@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci