jeton geç düştü yaniBuranın eğlenceli oluşunun farkına varamadım diyelim
jeton geç düştü yaniBuranın eğlenceli oluşunun farkına varamadım diyelim
forumda olmayanların oy hakkı olmamalı @Bully ye niye oy hakkı tanıyorsunki?Aaa şimdi Alamancı çok üzülmesin Kaanın kaliteli oyları devam edecek en çok mahrum kalmaktan üzülüyordu kesin
şimdi arkandan ne kadar saydırsam foruma giremeyeceksin öyle olduğun yerde çatla durBöyle de kıskançtır işte.Zaten o yüzden de çekemiyor beni.
İnşallah zıbarmıştır tamamen de, uyanmaz daha.
bu alamancı @kerem hem cahil hem görgüsüz hemde kel yani doğru bir tarafı yok kendi cahilliğini bastırmak için benim gibi asalet abidesine saldırıyorFok başkan öyle diyorsa öyledir Sertaba gidin şarkının adını 15 yıldır yanlış söylüyorsun diyin
hiç @Bully nin sertaba yüksek puan verdiğini görmedim sen niye ardından yanık türküler yakıyorsunki alamancı ?Geçse olsa söyleyeyim, başta küçük bir kızışmamız olsa da sonradan seni gerçekten sevdim Kaan'cım. MS'deki puanlar işin tuzu biberiydi tabii.
Şunu söyleyeyim, gitmeni gerçekten istemezdim. Ama hayat işte, gitmen gerekiyor ve gidiyorsun. Hepimizin bir amacı var bu hayatta, sende onun için gidiyorsun sanırım. Umarım amacına ulaşırsın. İstediğin şeyi elde edersin. O zamana kadar kendine iyi bak, özletme kendini. Arayı da çok açmazsan iyi olur. Her zaman uğramayı ihmal etme.
Dediğin gibi tadı damağımızda kaldı ama gelecek sefer döndüğünde bu kadar kısa olmasın ona göre. Bizi de arada aklına getir, unutulmayalım.
bu alamancı @kerem hem cahil hem görgüsüz hemde kel yani doğru bir tarafı yok kendi cahilliğini bastırmak için benim gibi asalet abidesine saldırıyor
öyle bir hakkın yok oy falan veremyeceksin @Çiğdem- seni kandırmış kime oy hakkı verileceğini biz başkanlar belirliyoruzKaliteli oylarımı mahrum bırakmayacam yarışmacılardan, bu habere sevinmiştir bence @kerem
dizideki elma kızmı onu söyle? elma güzel bir kızsa gelirimSen kaliteli yerli dizi istiyordun. Gel yasak elmayı izle
bedeninde ruhun gibi berbat kokuşmuş durumdaBiz işimizi yarım bırakmayı sevmeyiz, bedenim burda olmasa da ruhum olacak.
duygularınız batsın kokmuş codminDuygularımız karşılıklı Keremcim, ben de seni sevdim.
Teşekkür ederim, hedeflerimizi gerçekleştirip döneceğiz hayırlısıyla.Burası benim ikinci ailem, istesen de tamamen kopulmuyor.
Aa ben unutmam, unutmamak en önemli özelliklerimdendir.Asıl siz beni unutmayın, gerçi Tarkan ne demiş, kalanlar gideni gönlünde taşır, öyle olacağını umuyorum.
dizideki elma kızmı onu söyle? elma güzel bir kızsa gelirim
kötülerle işim olmaz ben tedbirli adamım çamura çekemez kimse beni kolay kolay
öyle bir hakkın yok oy falan veremyeceksin @Çiğdem- seni kandırmış kime oy hakkı verileceğini biz başkanlar belirliyoruzişe yaramaz başkan yardımcılarım @mrt-06 @xemrexxx ve @sokak sanati ile başbaşa bir durum değerlendirmesi yapıp öyle bir karar alacağız? zaten toplantıya ben başkanlık edeceğim için senin hakkında olumlu bir kararın çıkması sıfır ihtimal eskimiş codmin
@batuhankaralar senaryo ekibinde. Evet Elma Eda Ece
şefi toplantı sırasında mutfakta bırakıyoruzBen şefim sen yardımcı
şefi toplantı sırasında mutfakta bırakıyoruz
bu mu
gözleriyle ağzı arasındaki mesafe çok fazlaymış ama yinede bir göz atarım elma ece için
bu hafta eğlendik yeterli haftaya olmasanda olur
şevval sam için bodrum masalındada bir yorum yapmıştımDiğer Elma'da Şevval Sam ile Sevda Erginci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?