4,5 yıldır @Çiğdem- le sevişiyonuz biliyoruzbiz milli olalı kaç yıl geçti aradan artık o tarz bir yardıma ihtiyacımız yok
4,5 yıldır @Çiğdem- le sevişiyonuz biliyoruzbiz milli olalı kaç yıl geçti aradan artık o tarz bir yardıma ihtiyacımız yok
Zalim'e iyi verirsen şefim derim
Yoo,buraya gelince daha beter oldumjeton geç düştü yani foruma zaman ayırmak için parlaklardan fırsat bulamamışsındır
La bir kere de destek ver .ssTamam 1 puana hazır ol zaten çok sevdiğim bi şarkı değil. Asi insanı hiç sevmem
La bir kere de destek ver .ss
Olmasa da Olur'a yaptığın gibi yapma
Acın var normaldir Geçtiğimiz sezonlarda bu zamanlar sana zevkle 1'i yapıştırıyordumO puanı bile bulamayacaksın
Acın var normaldir Geçtiğimiz sezonlarda bu zamanlar sana zevkle 1'i yapıştırıyordum
Garibim etiketliyordu birde iyi ver diye
Ama sen bana kıyamazsın milli şeflerin şefi, forumun itici ama sempatik üyesiOff offf yine kışkırdım. Çok tehlikeli bir puan geliyor sana
Ama sen bana kıyamazsın milli şeflerin şefi, forumun itici ama sempatik üyesi
zaten fok böceği içinde fok içinde yaşamak cennette yaşamaya benziyormuş derlerYoo,buraya gelince daha beter oldum
Zamanında Zalim'e tam vermişsinBak itirafları oku. Beni çözmüşler. Fena intikam alırım mağdur olma
Ama sen bana kıyamazsın milli şeflerin şefi, forumun itici ama sempatik üyesi
Bak itirafları oku. Beni çözmüşler. Fena intikam alırım mağdur olma
Zamanında Zalim'e tam vermişsin
İnsan Maskeli'den intikam alır mı...
sokak şeysinin ireme kaç puan verdiğini gördüm ben paylaşmış bizimjüri başkanları köşesinde boşuna çene yorma maskeli hapı yutmuşsun
Kanıtlarım var @destere de iyi vermiş bakma burda laf attığına
kanıt bulman imkansız jüri başkanları sayfası öyle sıradan pis üyelere açık bir sayfa değil orası bizim gibi marjinal ve üstdüzey insanları anca ağırlıyorKanıtlarım var @destere de iyi vermiş bakma burda laf attığına
Eğer öyle bir şey olursa sen bittin Kötü yüzümü görürsün sen ve yancıların... @destereKazıktan bahsediyordunuz ben tam oy verirken. 2-3 kazık birden birleştirip soktum @Maskeli Fedai