Şahane olmuş emeğine sağlık Harun'unVideomuzu gördünmü heyecanın katlansın
Şahane olmuş emeğine sağlık Harun'unVideomuzu gördünmü heyecanın katlansın
Duman zamanları eskidendi şimdi modernleşti @sokak sanatiBen harika istemiştim ama.
Neyse o zaten dumanla oylarını yolluyordu, harika atmayı beceremez şimdi.@sokak sanati
Sende artık hizliresim kullanıyorsun demek.
Kullanma birdaha şu programı. Ana sayfada da birşey görünmüyor zaten.
Ben yapmadım o yollamıstı şimdi değiştirdim görünüyormuKullanma birdaha şu programı. Ana sayfada da birşey görünmüyor zaten.
Ben harika istemiştim ama.
Neyse o zaten dumanla oylarını yolluyordu, harika atmayı beceremez şimdi.@sokak sanati
İlk sıraya beni koyarak mesajı gereken yerlere vermiş@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
ama vidoo yu açmadan sertab gözüküyor orda alamancı @kerem e torpil geçmiş gagaİlk sıraya beni koyarak mesajı gereken yerlere vermiş
ama harita çıkıyordu yani dediği dakikayı açmak lazımdı
herşeyin yalan şarkı hakkındaki fikrin nasıl düzgün olsunkiHer zaman ki gibi şahane canımpuanım belli
türbüşonla yarışan haricinde hepside elenmesini düşündüğümüz üyelerAaa şimdi @bazinga ı bir tarafa bırakırsak Sen @Maskeli Fedai @Yiğitt @kerem elenmesini düşünmediğimiz üyeler ama biriniz kesin yolcusunuz artık Kenan kurtulursa ikiniz
ne neden ? zorla beğenimi olurNeden?
sen bana bulaşmadan duramaz mısınherşeyin yalan şarkı hakkındaki fikrin nasıl düzgün olsunki
ne demezsin o kadar anlaşıyoruzki birbirimizi görsek bir kaşık suda boğacağız
günaydın sümüklü kertenkelesen bana bulaşmadan duramaz mısın
Bazinga hakkında konuşmak istemiyorum
kenanın bu haftaki şarkısı hogathamla benim için bestelenmiş adeta bu hafta elenmemeliOnun elenmesine aşırı şaşırmazlar sizin elenmemeniz hep göz önündeydi ama artık yolun sonuna geldiniz
yalancıyı atlar tepsinmiGerçekten ama elenen 5 arkadaş için de üzüleceğim çünkü buradan sonra elenmek koyuyor insana
seni teselli etmiştir her atılan mesaja inanma alamancı hayal kırıklığına uğrarsın herkes benim gibi dobra değilki gerçekleri söylesinAserat'ın mesajını gördün mü?
evet bu hafta sertaba hesabı peşin ödemeyi düşünüyorum3 haftadır şarkılarıma attığı disslerin hesabını verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?