Aaa şimdi @bazinga ı bir tarafa bırakırsak Sen @Maskeli Fedai @Yiğitt @kerem elenmesini düşünmediğimiz üyeler ama biriniz kesin yolcusunuz artık Kenan kurtulursa ikinizYani İrem'in en popüler en çok dinlenen şarkısı elenirsem de yapabileceğim bir şey yok. Ama şarkıma güveniyorum umarım yarı finale çıkarım yoksa da elveda![]()
@Maskeli Fedai @kerem @bazingaAaa şimdi @bazinga ı bir tara bırakırsak Sen @Maskeli Fedai @Yiğitt @kerem elenmesini düşünmediğimiz üyeler ama biriniz kesin yolcusunuz artık Kenan kurtulursa ikiniz![]()
![]()
![]()
3 haftadır şarkılarıma attığı disslerin hesabını verecek.
@bazinga'yı niye bir tarafa bırakıyorsun?Aaa şimdi @bazinga ı bir tara bırakırsak Sen @Maskeli Fedai @Yiğitt @kerem elenmesini düşünmediğimiz üyeler ama biriniz kesin yolcusunuz artık Kenan kurtulursa ikiniz![]()
![]()
![]()
Bazinga hakkında konuşmak istemiyorumAaa şimdi @bazinga ı bir tara bırakırsak Sen @Maskeli Fedai @Yiğitt @kerem elenmesini düşünmediğimiz üyeler ama biriniz kesin yolcusunuz artık Kenan kurtulursa ikiniz![]()
![]()
![]()
Bazinga hakkında konuşmak istemiyorum![]()
Onun elenmesine aşırı şaşırmazlar sizin elenmemeniz hep göz önündeydi ama artık yolun sonuna geldiniz@bazinga'yı niye bir tarafa bırakıyorsun?![]()
Gerçekten ama elenen 5 arkadaş için de üzüleceğim çünkü buradan sonra elenmek koyuyor insanaOnun elenmesine aşırı şaşırmazlar sizin elenmemeniz hep göz önündeydi ama artık yolun sonuna geldiniz![]()
![]()
![]()
Aserat'ın mesajını gördün mü?Onun elenmesine aşırı şaşırmazlar sizin elenmemeniz hep göz önündeydi ama artık yolun sonuna geldiniz![]()
![]()
![]()
Videomuzu gördünmü heyecanın katlansınGerçekten ama elenen 5 arkadaş için de üzüleceğim çünkü buradan sonra elenmek koyuyor insana![]()
Başkanımız? Ben videoda göremedim?
O Hang mesajına dis atmış onu anlamadımBaşkanımız? Ben videoda göremedim?![]()
O Hang mesajına dis atmış onu anlamadım![]()
Harikam nerde?![]()
Aaa şarkına attı sandım ona atmamış işteNedenini anlayabilsem.![]()
Ben harika istemiştim ama.Aaa şarkına attı sandım ona atmamış işte![]()
![]()
![]()