Şahane olmuş emeğine sağlık Harun'unVideomuzu gördünmü heyecanın katlansın
Şahane olmuş emeğine sağlık Harun'unVideomuzu gördünmü heyecanın katlansın
Duman zamanları eskidendi şimdi modernleşti @sokak sanatiBen harika istemiştim ama.
Neyse o zaten dumanla oylarını yolluyordu, harika atmayı beceremez şimdi.@sokak sanati
Sende artık hizliresim kullanıyorsun demek.
Kullanma birdaha şu programı. Ana sayfada da birşey görünmüyor zaten.
Ben yapmadım o yollamıstı şimdi değiştirdim görünüyormuKullanma birdaha şu programı. Ana sayfada da birşey görünmüyor zaten.![]()
Ben harika istemiştim ama.
Neyse o zaten dumanla oylarını yolluyordu, harika atmayı beceremez şimdi.@sokak sanati
İlk sıraya beni koyarak mesajı gereken yerlere vermiş@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
ama vidoo yu açmadan sertab gözüküyor orda alamancı @kerem e torpil geçmiş gagaİlk sıraya beni koyarak mesajı gereken yerlere vermiş![]()
ama harita çıkıyordu yani dediği dakikayı açmak lazımdı
herşeyin yalan şarkı hakkındaki fikrin nasıl düzgün olsunkiHer zaman ki gibi şahane canımpuanım belli
![]()
türbüşonla yarışan haricinde hepside elenmesini düşündüğümüz üyelerAaa şimdi @bazinga ı bir tarafa bırakırsak Sen @Maskeli Fedai @Yiğitt @kerem elenmesini düşünmediğimiz üyeler ama biriniz kesin yolcusunuz artık Kenan kurtulursa ikiniz![]()
![]()
![]()
ne neden ? zorla beğenimi olurNeden?![]()
sen bana bulaşmadan duramaz mısınherşeyin yalan şarkı hakkındaki fikrin nasıl düzgün olsunki![]()
ne demezsin o kadar anlaşıyoruzki birbirimizi görsek bir kaşık suda boğacağız
günaydın sümüklü kertenkelesen bana bulaşmadan duramaz mısın![]()
Bazinga hakkında konuşmak istemiyorum![]()
kenanın bu haftaki şarkısı hogathamla benim için bestelenmiş adeta bu hafta elenmemeliOnun elenmesine aşırı şaşırmazlar sizin elenmemeniz hep göz önündeydi ama artık yolun sonuna geldiniz![]()
![]()
![]()
yalancıyı atlar tepsinmiGerçekten ama elenen 5 arkadaş için de üzüleceğim çünkü buradan sonra elenmek koyuyor insana![]()
seni teselli etmiştir her atılan mesaja inanma alamancı hayal kırıklığına uğrarsın herkes benim gibi dobra değilki gerçekleri söylesinAserat'ın mesajını gördün mü?![]()
evet bu hafta sertaba hesabı peşin ödemeyi düşünüyorum3 haftadır şarkılarıma attığı disslerin hesabını verecek.![]()