Siz kim bizimle eşit olmak kim
Siz kim bizimle eşit olmak kim
Saygıyı senden mi öğrenicem tarhana kokuluo ne anlar başkana saygıdan anca üç bacaklıların peşinde koştururüç bacaklı parlak avcısı kertenkele
![]()
O öperse yanağımı keserim bn
BETER OLSUNVideoda yer vermemiş zaten Harun kızdı başkanımız![]()
![]()
![]()
Sen recabını bildir önceBu hafta İrem Derici'nin en çok dinlenen şarkısı ile "Kalbimin Tek Sahibi" ile geliyoruz. Umarım beğenirsiniz. Zorlu haftalar tabiki ama inşallah yarı finale yükseliriz. Herkese başarılar.
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @ozgur2113 @-potterhead- @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
kız fikri sokak şeysinden mi aldın zilan karakteri unurulmuş eee tabi beroşu bihterle tanıyıp burada en büyük fanı kesilenlere müstehak buneyse @destere biliyordur mahsunla beroşun ataşlı sahnelerini
![]()
Mahsun da Mahsundu yani o zamanlar:
Zevksizlikte iyice şaşırdılar ayoll Mahsuna sarkıntıık etmişler 😱😱😱
15 sene önce ki haline ettikZevksizlikte iyice şaşırdılar ayoll Mahsuna sarkıntıık etmişler 😱😱😱
Sopalamak yerine öpüyor zaten böyle efendi başkan olduğundan sözünü dinlemiyorsunO öperse yanağımı keserim bn![]()
ikisi de vız gelir banaSopalamak yerine öpüyor zaten böyle efendi başkan olduğundan sözünü dinlemiyorsun![]()
![]()
@destere
Bak @sokak sanati tokatı yapıştırıyor![]()
![]()
![]()
O da beğenilir ama değişmeyeceğim güveniyorum şarkımaİyiki denemişsin ben onuda çok severim ama halk ne kadar bilir?
Teşekkürler canımHer zaman ki gibi şahane canımpuanım belli
![]()
Yuh bunu da mı sevmiyorsun pardon da hangi şarkısını seviyon senBen güzel buldum tehrike çanları çalıyor![]()
![]()
![]()
Aaa yok beğendim için tehrike çanları çalıyor dedim beğendiklerim sıkıntı çekiyoryaYuh bunu da mı sevmiyorsun pardon da hangi şarkısını seviyon senBir de bu önceki şarkıları seviyorum diyordu yalancı kız .ss neyse senin kötü dediğin iyi gidiyor hep. 5 kişi kaldık elbette bu son 5 en iyiler. Ee haliyle de 2 en iyi gidecek yapacak bir şey yok ben de olabilirim. En çok dinlenen şarkımızı sundum
![]()
Yani İrem'in en popüler en çok dinlenen şarkısı elenirsem de yapabileceğim bir şey yok. Ama şarkıma güveniyorum umarım yarı finale çıkarım yoksa da elvedaAaa yok beğendim için tehrike çanları çalıyor dedim beğendiklerim sıkıntı çekiyorya![]()
![]()
Bu şarkısını severim oyüzden elenebilirsin diyorum
![]()
![]()
![]()