Çok fesatsın terbiyem müsade etmiyor sanaanladım kendini kızın yerine koyup yılmaz la demirle fantazi yapıyorsun tabi öyle kolayına geliyordur![]()
Çok fesatsın terbiyem müsade etmiyor sanaanladım kendini kızın yerine koyup yılmaz la demirle fantazi yapıyorsun tabi öyle kolayına geliyordur![]()
kötü kötüyü çeker tabi yer vermese şaşrdım
Göbekli sana benzer fukaraAaa bırakın şu Zürafa dizisini ayoll iyice hayvanat bahçesine döndük@xemrexxx
Göbekli Kıvanç başlasında onu izleyelim![]()
![]()
![]()
İĞRENÇ YARATIK@serhatt kaçtı zaten sanırım kars ardahan tarafına bilet aldı oralar dikkatini çekmiştir gece gece![]()
Onları bulamadım dedi günahınada girmeyelim ayollkötü kötüyü çeker tabi yer vermese şaşrdım![]()
mide bulandırıcısın![]()
allah belanı versinmide bulandırıcısın![]()
İĞRENÇ YARATIK![]()
Serhat hakkında ne diyosan doğrudur cnm@serhatt kaçtı zaten sanırım kars ardahan tarafına bilet aldı oralar dikkatini çekmiştir gece gece![]()
şunu banlayın @Çiğdem- iyice sıvanadan çıktı bana hakaret ediyorİĞRENÇ YARATIK![]()
Benimde sana karşı tükendi defol git benimle muhatap olmaallah belanı versinbaşka ne diyimki?
hakaret haznem tükendi![]()
Yanımda dur şuna karşı laaaanSerhat hakkında ne diyosan doğrudur cnm![]()
![]()
![]()
şunu banlayın @Çiğdem- iyice sıvanadan çıktı bana hakaret ediyor![]()
Yalnız Fok senin başkanın oluyor serhatBenimde sana karşı tükendi defol git benimle muhatap olma![]()
karpuz kafalı kertenkele bırakta züleyhaya dalayım bir dizi izletmedinizBenimde sana karşı tükendi defol git benimle muhatap olma![]()
o ne anlar başkana saygıdan anca üç bacaklıların peşinde koştururYalnız Fok senin başkanın oluyor serhat![]()
![]()
![]()
Ona da başkanlığına da tükürürümYalnız Fok senin başkanın oluyor serhat![]()
![]()
![]()
En iyisi şunu bir öpü vero ne anlar başkana saygıdan anca üç bacaklıların peşinde koştururüç bacaklı parlak avcısı kertenkele
![]()
ZÜleyhalar götürsün senikarpuz kafalı kertenkele bırakta züleyhaya dalayım bir dizi izletmediniz![]()
Videoda yer vermemiş zaten Harun kızdı başkanımızOna da başkanlığına da tükürürüm![]()