eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final 2 Eleme Haftası (2018)

En iyisi şunu bir öpü ver :A :A :A @serhatt
s-eb81251916cddca69e4dcdf984eb4daa7c91b229.gif
O öperse yanağımı keserim bn :A

Bu hafta İrem Derici'nin en çok dinlenen şarkısı ile "Kalbimin Tek Sahibi" ile geliyoruz. Umarım beğenirsiniz. Zorlu haftalar tabiki ama inşallah yarı finale yükseliriz. Herkese başarılar. :X

@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @ozgur2113 @-potterhead- @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Sen recabını bildir önce :A :A :A

kız fikri sokak şeysinden mi aldın zilan karakteri unurulmuş eee tabi beroşu bihterle tanıyıp burada en büyük fanı kesilenlere müstehak bu:A neyse @destere biliyordur mahsunla beroşun ataşlı sahnelerini:A
hqdefault.jpg

Mahsun da Mahsundu yani o zamanlar :A :

yani eskiden beri parlak kovalıyorum diyorsun? sonradan böyle olmadın :)
biz neyden bahsediyoruz kertenkele kimleri süzüyor ?:) @Çiğdem- @xemrexxx
Zevksizlikte iyice şaşırdılar ayoll Mahsuna sarkıntıık etmişler 😱😱😱

Ben güzel buldum tehrike çanları çalıyor :A :A :A
Yuh bunu da mı sevmiyorsun pardon da hangi şarkısını seviyon sen :A Bir de bu önceki şarkıları seviyorum diyordu yalancı kız .ss neyse senin kötü dediğin iyi gidiyor hep. 5 kişi kaldık elbette bu son 5 en iyiler. Ee haliyle de 2 en iyi gidecek yapacak bir şey yok ben de olabilirim. En çok dinlenen şarkımızı sundum :A

Yuh bunu da mı sevmiyorsun pardon da hangi şarkısını seviyon sen :A Bir de bu önceki şarkıları seviyorum diyordu yalancı kız .ss neyse senin kötü dediğin iyi gidiyor hep. 5 kişi kaldık elbette bu son 5 en iyiler. Ee haliyle de 2 en iyi gidecek yapacak bir şey yok ben de olabilirim. En çok dinlenen şarkımızı sundum :A
Aaa yok beğendim için tehrike çanları çalıyor dedim beğendiklerim sıkıntı çekiyorya :A :A :A Bu şarkısını severim oyüzden elenebilirsin diyorum :A :A :A

Aaa yok beğendim için tehrike çanları çalıyor dedim beğendiklerim sıkıntı çekiyorya :A :A :A Bu şarkısını severim oyüzden elenebilirsin diyorum :A :A :A
Yani İrem'in en popüler en çok dinlenen şarkısı elenirsem de yapabileceğim bir şey yok. Ama şarkıma güveniyorum umarım yarı finale çıkarım yoksa da elveda :D