Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.Harry geçen haftadan sondan ikincilikle ayrıldığı için hala çok kararsız sanırım.@slhttnmtl
Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.Harry geçen haftadan sondan ikincilikle ayrıldığı için hala çok kararsız sanırım.@slhttnmtl
Şarkını söylede oylayalımYoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.
Deli Oğlan.Şarkını söylede oylayalım
@kerem Oylamayı yarın baslatsın ben yolluyorum oylarıDeli Oğlan.
Pardon @Emre Ozansoy
Hangi şarkıysa söyle yardım ederiz.Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.
Bende recap seçmeye çalışayım, sonra o olmaz da belki şarkılara göz atarım.
Yarına sağ çıkarsam başlatacağım.Pardon @Emre Ozansoy@slhttnmtl @
Bende recap seçmeye çalışayım, sonra o olmaz da belki şarkılara göz atarım.
Şarkını değiştirme sakın böyle yolluyorum oylarıYarına sağ çıkarsam başlatacağım.
Oylamayı daha başlatmadan istediğini yapabilir.
Değiştirmem ya, rahat gideyim bu hafta.
İyi, teşekkürler.
Recapta yardım ettiğim için 5 puan kırarım en az.İyi, teşekkürler.Bakıp atarım birazdan.E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
00:20 - 01:40 arası da gider. Recap seçmekte nasıl zorlanıyorsun hayret ediyorum.İyi, teşekkürler.Bakıp atarım birazdan.E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
Sağ ol yaRecapta yardım ettiğim için 5 puan kırarım en az.
------
00:20 - 01:40 arası da gider. Recap seçmekte nasıl zorlanıyorsun hayret ediyorum.
Dur 2 dakika bekle bari daha onaylamadımOylama başlasın o zaman?@Emre Ozansoy
Bence sabah başlayalım.Oylama başlasın o zaman?@Emre Ozansoy
Diskoda mısın yoksa?Sağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?