eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Tebrikler bu arada @Çiğdem
Yaz Yağmuru'nu kullandın mı ve ya kullanacak mısın?
Aaa tşşkler

Malesef
İlk 6 hafta içinde kullanılabilirdi ama artık 10.haftadan itibaren kullanamam gibi nekadar sevsemde forumu göz önünde bulundurmak lazım zaten çok güvencemizde yok kredimiz

Reactions: S.G.A.T.
Önemli olan eğlenmek abicim, kim sunmuş bunun bi' önemi yok.

Reactions: The_Erinch
Aaa tşşkler

Malesef
İlk 6 hafta içinde kullanılabilirdi ama artık 10.haftadan itibaren kullanamam gibi nekadar sevsemde forumu göz önünde bulundurmak lazım zaten çok güvencemizde yok kredimiz
Çok haklısın, Bilsem ki dışında her hangi bir slow şarkıyla gelsen elenme ihtimalin epey yüksek olacak gibi görünüyor. Yaz Yağmuru benim en sevdiğim şarkısı o yüzden sordum.

Reactions: Çiğdem
Çok haklısın, Bilsem ki dışında her hangi bir slow şarkıyla gelsen elenme ihtimalin epey yüksek olacak gibi görünüyor. Yaz Yağmuru benim en sevdiğim şarkısı o yüzden sordum.
Listemizde 3 slow vardı ismi lazım değil ki geldin hafta kullandık puan o dedim sebeplerden gitti
diğerleride sağlam az olsun öz olsun

yaz yağmuru çok güzeldir puanına daha doğrusu puanlarına hediye olarak verelim illa ms de diye dinlenecek diye bir kural yok

------

Serdar.. Final puanı.. @Çiğdem
Ahh sonunda

Bize aslında puan çok fark etmez ama belki kafadan düşükçüler varsa bir görür vicdana gelir

Seninde baştan sonra puanların için tşşkler sadece ilk 3 haftayı bilmiyorum ama onlardada iyisindir kötü olmus varsada canın sağolsun senin

Onlarda da iyi verdim cadı
Ne demek, zamanında bana az destek olmuyordun yarışırken şimdi telafi ediyoruz

Reactions: Çiğdem
Teşekkürler.
Gelecek haftalarda bol şans.

Konuyu güncelledikten sonra telefon görüşmesi yapmam gerekti, o yüzden arada kaynadı gitti. Teşekkür ederim, akşam boyunca yalnız bırakmadın.
@kerem

Reactions: kerem
Yok çok üzülmedim. Hem şampiyonluğun etkisi var, hem de eski sezonlar kadar yarışmadan zevk almıyorum. Zaten katılmak planlarımda yoktu Kerem’in hatrına dahil olmuştum.

Emeğinize sağlık, bundan sonraki haftalar için kolay gelsin.
@kerem @Emre Ozansoy
------

Jestin için teşekkürler beklemiyordum.
Bazı jüri başkanlarından daha adil olacağım.

Dikkat ettin mi yıllardır buradayız dizi, şarkı yarışmaları ne olursa olsun genellikle senin yarıştığın isimlere hiç iyi puan veremiyorum.
Doğrusu da bu

------

Aaa skandal 😱 @Emre Ozansoy uyarmasa oyum geçersizdi bir kere seni o yolladı bence

Reactions: S.G.A.T. and dreamy