eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Tam Ortasındayım'a hakkını veren herkese tekrar teşekkürler. :Z Çok zorlu bir haftaydı bana kalırsa ve elenme korkusu yaşadığım bir haftada puana, hatta zirveye yakın bir konumda bulunmak çok güzel oldu. :Z

@dreamy geçmiş olsun. Model'in yarışmada görmeyi istediğim daha pek çok şarkısı vardı. Bence tüm şarkılar iyiydi bu hafta. Elbet biri elenecekti. :(

@dreamy elenmene üzüldüm geçmiş olsun galiba zorlu haftanın kurbanı oldun çünkü bu hafta pek elenecek bir şarkı değildi. Şu ana kadarki emeğine sağlık.

@Özgür final puanı almana şaşırdım ve mutlu oldum sanırım bütün iyo verenler sona kalmış tebrikler. @Çiğdem her ne kadar sevmesem de sana da tebrikler :A
Ve haftanın birincisi sana da ayrı tebrikler @phoebebuffay

@Tolstoyevski kıl payı kaçırmışsın altta olduğu kadar üstte de bir çekişme olmuş ama bence son iki haftadır şarkılarınla zirveye yakın gidiyorsan bence çok ciddi bir Tarkan sevgisi var forumun bence en güçlü şampiyonluk adayısın.

E8ncqAoXMAk0vvv.jpeg

Ne güzel oylamışım:A

Tebrikler @Tolstoyevski @phoebebuffay @Çiğdem :Z :Z :Z

@dreamy Model benden baya çekmişti @bazinga döneminde ama baya iyi aldı ilk 4-5 hafta falan geneldede ortalama gitti bence çok güzel yarıştın biraz daha kalmanı isterdim açıkcası ama son şampiyonsun çok üzülüceğinide sanmıyorum ama bilemiyorum ben sensin diye üzüldüm geçmiş olsun :(:(:(
Pinhani final puanı kaptı @Özgür yani, Tarkan ilk 3 dışı kaldı :( :A
Aaa @Özgür e tebrikler ozaman ana sayfadan buraya gelince bunaklık işte 2 dakıkada unutmuşum :F :F :F

9. haftada elenen yarışmacımız @dreamy olmuştur, geçmiş olsun.

Yeni hafta konusunun
Pazartesi gününe ertelediğimizi tekrar belirtmek isterim. Ayrıca geçen sezonun şampiyonu olarak @dreamy gelecek haftadan itibaren Jüri Başkanı olarak yarışmamızda oy kullanmaya devam edecektir. Pazartesi yeni hafta konusunda @Emre Ozansoy'un sunumuyla görüşmek üzere. İyi geceler. :D

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Jüri başkanı olması harika haber :Z @dreamy

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
9. haftada elenen yarışmacımız @dreamy olmuştur, geçmiş olsun.

Yeni hafta konusunun
Pazartesi gününe ertelediğimizi tekrar belirtmek isterim. Ayrıca geçen sezonun şampiyonu olarak @dreamy gelecek haftadan itibaren Jüri Başkanı olarak yarışmamızda oy kullanmaya devam edecektir. Pazartesi yeni hafta konusunda @Emre Ozansoy'un sunumuyla görüşmek üzere. İyi geceler. :D

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Bir önceki sezonun şampiyonu elendiğinde jüri olarak dahil olması bundan önceki sezonlarda da oluyor muydu? Gelenek gibi bir şey mi? 😁

• Beğendim
Reactions: kerem