eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Tebrikler bu arada @Çiğdem :X Yaz Yağmuru'nu kullandın mı ve ya kullanacak mısın? :A
Aaa tşşkler :Z

Malesef :( İlk 6 hafta içinde kullanılabilirdi ama artık 10.haftadan itibaren kullanamam gibi nekadar sevsemde forumu göz önünde bulundurmak lazım zaten çok güvencemizde yok kredimiz :(

• Harika
Reactions: S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 107889

Daha buradayız....

Verdiğiniz değerli puanlar sayesinde bu haftayıda geçirdik...
Herkesin yüreğine sağlık.

Bütün gece memnuniyetsiz gezinsede ;gecenin lideri @phoebebuffay gönülden tebrik ediyorum; ilk 3 ün gediklisi oldu artık.Başarılarının devamını diliyorum.

@Özgür Özgürüm ben verdiğim puanla seni üzdüm ama forum hakkını fazlasıyla verdi; gönülden sevindim.Tebrikler abicim.

@Çiğdem Sincabım; sonunda ilk üçü gördün; tebrik ediyorum seni..Japon ve Efsane Karabiberi uğulu geldi.Tebrikler canım.

Ve @dreamy İsotum, inanılmaz üzüldüm.... asla ve asla gitmeni istemezdim.Ve gerçekten senden daha dinleyeceğimiz ne harika şarkılar vardı. Ama üzülme Spil Dağında en güzel yerde yerimiz hazır. 😉

@Emre Ozansoy Abicim; sorunsuz sunum için teşekkürler; @kerem papucunu dama atacaksın :A :A

Herkese iyi akşamlar diliyorum...
Önemli olan eğlenmek abicim, kim sunmuş bunun bi' önemi yok. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Aaa tşşkler :Z

Malesef :( İlk 6 hafta içinde kullanılabilirdi ama artık 10.haftadan itibaren kullanamam gibi nekadar sevsemde forumu göz önünde bulundurmak lazım zaten çok güvencemizde yok kredimiz :(
Çok haklısın, Bilsem ki dışında her hangi bir slow şarkıyla gelsen elenme ihtimalin epey yüksek olacak gibi görünüyor. Yaz Yağmuru benim en sevdiğim şarkısı o yüzden sordum. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Çok haklısın, Bilsem ki dışında her hangi bir slow şarkıyla gelsen elenme ihtimalin epey yüksek olacak gibi görünüyor. Yaz Yağmuru benim en sevdiğim şarkısı o yüzden sordum. :(
Listemizde 3 slow vardı ismi lazım değil ki geldin hafta kullandık puan o dedim sebeplerden gitti :( diğerleride sağlam az olsun öz olsun :Z:Z:Z

yaz yağmuru çok güzeldir puanına daha doğrusu puanlarına hediye olarak verelim illa ms de diye dinlenecek diye bir kural yok :bhr::bhr::bhr:
------

Serdar.. Final puanı.. @Çiğdem
Ahh sonunda :Z:Z:Z

Bize aslında puan çok fark etmez ama belki kafadan düşükçüler varsa bir görür vicdana gelir :A :A :A

Seninde baştan sonra puanların için tşşkler sadece ilk 3 haftayı bilmiyorum ama onlardada iyisindir kötü olmus varsada canın sağolsun senin :bhr::bhr::bhr:

Listemizde 3 slow vardı ismi lazım değil ki geldin hafta kullandık puan o dedim sebeplerden gitti :( diğerleride sağlam az olsun öz olsun :Z:Z:Z

yaz yağmuru çok güzeldir puanına daha doğrusu puanlarına hediye olarak verelim illa ms de diye dinlenecek diye bir kural yok :bhr::bhr::bhr:
------

Ahh sonunda :Z:Z:Z

Bize aslında puan çok fark etmez ama belki kafadan düşükçüler varsa bir görür vicdana gelir :A :A :A

Seninde baştan sonra puanların için tşşkler sadece ilk 3 haftayı bilmiyorum ama onlardada iyisindir kötü olmus varsada canın sağolsun senin :bhr::bhr::bhr:
Onlarda da iyi verdim cadı :A Ne demek, zamanında bana az destek olmuyordun yarışırken şimdi telafi ediyoruz :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Güzel bir geceydi yine zaten sonuc olmasa bugünde gelemicektim okadar kalabalıkkı basım ama sizi yalnız bırakmam ciddi bişi olmadıkça @Emre Ozansoy :bhr: :bhr: :bhr:

Aaa vlla oy veren herkese teşekkürler bazı çok kötü oylar gelmese daha iyi gidebiliriz bu hafta puan almamıza sevindim ama bu oy puan kavgaları boş işler bunu çok iyi tecrübe ettik cengo döneminde oyüzden eğlenmeye odaklanmamız lazım ben şarkıya göre oyluyorum zaten şarkıcıların 1 hafta düşüp 1 hafta yükselmesi o dengesizlikten belli oluyor yeni üyeler hariçte herkes müzik zevkimi forumda biliyor ben oylamadan tahmin yapsalar çoğu kişi tutturur ne vereceğimi :A

Kaldı son 6 hafta herkese teşekkürler cicili bicili rüyalar :bhr::bhr::bhr:
Teşekkürler. :bhr: Gelecek haftalarda bol şans. :Z

Konuyu güncelledikten sonra telefon görüşmesi yapmam gerekti, o yüzden arada kaynadı gitti. Teşekkür ederim, akşam boyunca yalnız bırakmadın. :bhr: @kerem

• Harika
Reactions: kerem
Tebrikler @Tolstoyevski @phoebebuffay @Çiğdem :Z :Z :Z

@dreamy Model benden baya çekmişti @bazinga döneminde ama baya iyi aldı ilk 4-5 hafta falan geneldede ortalama gitti bence çok güzel yarıştın biraz daha kalmanı isterdim açıkcası ama son şampiyonsun çok üzülüceğinide sanmıyorum ama bilemiyorum ben sensin diye üzüldüm geçmiş olsun :(:(:(
Yok çok üzülmedim. Hem şampiyonluğun etkisi var, hem de eski sezonlar kadar yarışmadan zevk almıyorum. Zaten katılmak planlarımda yoktu Kerem’in hatrına dahil olmuştum. :bhr:

Emeğinize sağlık, bundan sonraki haftalar için kolay gelsin. :Z @kerem @Emre Ozansoy
------

9. haftada elenen yarışmacımız @dreamy olmuştur, geçmiş olsun.

Yeni hafta konusunun
Pazartesi gününe ertelediğimizi tekrar belirtmek isterim. Ayrıca geçen sezonun şampiyonu olarak @dreamy gelecek haftadan itibaren Jüri Başkanı olarak yarışmamızda oy kullanmaya devam edecektir. Pazartesi yeni hafta konusunda @Emre Ozansoy'un sunumuyla görüşmek üzere. İyi geceler. :D

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Jestin için teşekkürler beklemiyordum. :A Bazı jüri başkanlarından daha adil olacağım. :A

Dikkat ettin mi yıllardır buradayız dizi, şarkı yarışmaları ne olursa olsun genellikle senin yarıştığın isimlere hiç iyi puan veremiyorum. :A
Doğrusu da bu :A
------

Yok çok üzülmedim. Hem şampiyonluğun etkisi var, hem de eski sezonlar kadar yarışmadan zevk almıyorum. Zaten katılmak planlarımda yoktu Kerem’in hatrına dahil olmuştum. :bhr:

Emeğinize sağlık, bundan sonraki haftalar için kolay gelsin. :Z @kerem @Emre Ozansoy
------

Jestin için teşekkürler beklemiyordum. :A Bazı jüri başkanlarından daha adil olacağım. :A
Aaa skandal 😱 @Emre Ozansoy uyarmasa oyum geçersizdi bir kere seni o yolladı bence :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T. and dreamy