Sen her hafta aynı gidiyor gibisinYüksek puan veren herkese teşekkürlerFinal puanı alamasam da elenmedim
Sen her hafta aynı gidiyor gibisinYüksek puan veren herkese teşekkürlerFinal puanı alamasam da elenmedim
Hee aynenSen her hafta aynı gidiyor gibisin
Sosyal medya fenosuna Malum olurmuşNe desem oluyor
Güzel bir geceydi yine zaten sonuc olmasa bugünde gelemicektim okadar kalabalıkkı basım ama sizi yalnız bırakmam ciddi bişi olmadıkça @Emre Ozansoy9. haftada elenen yarışmacımız @dreamy olmuştur, geçmiş olsun.
Yeni hafta konusunun Pazartesi gününe ertelediğimizi tekrar belirtmek isterim. Ayrıca geçen sezonun şampiyonu olarak @dreamy gelecek haftadan itibaren Jüri Başkanı olarak yarışmamızda oy kullanmaya devam edecektir. Pazartesi yeni hafta konusunda @Emre Ozansoy'un sunumuyla görüşmek üzere. İyi geceler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Ne dedin ki sen?@kerem Ne dediysek o
teşekkürler abicim inş iyi haftalar en önemlisi eğlenceli devam ederEkli dosyayı görüntüle 107889
Daha buradayız....
Verdiğiniz değerli puanlar sayesinde bu haftayıda geçirdik...
Herkesin yüreğine sağlık.
Bütün gece memnuniyetsiz gezinsede ;gecenin lideri @phoebebuffay gönülden tebrik ediyorum; ilk 3 ün gediklisi oldu artık.Başarılarının devamını diliyorum.
@Özgür Özgürüm ben verdiğim puanla seni üzdüm ama forum hakkını fazlasıyla verdi; gönülden sevindim.Tebrikler abicim.
@Çiğdem Sincabım; sonunda ilk üçü gördün; tebrik ediyorum seni..Japon ve Efsane Karabiberi uğulu geldi.Tebrikler canım.
Ve @dreamy İsotum, inanılmaz üzüldüm.... asla ve asla gitmeni istemezdim.Ve gerçekten senden daha dinleyeceğimiz ne harika şarkılar vardı. Ama üzülme Spil Dağında en güzel yerde yerimiz hazır. 😉
@Emre Ozansoy Abicim; sorunsuz sunum için teşekkürler; @kerem papucunu dama atacaksın
Herkese iyi akşamlar diliyorum...
Bu gelenek benim şampiyon olmamdan itibaren başladı diyelim.Bir önceki sezonun şampiyonu elendiğinde jüri olarak dahil olması bundan önceki sezonlarda da oluyor muydu? Gelenek gibi bir şey mi? 😁
Ben ne dediysem o be yoksa teomanla hadise eşit puanla sonuncu oluyordu@kerem Ne dediysek o
Hadise 1 puan farkla eleniyordu o zaman.Ben ne dediysem o be yoksa teomanla hadise eşit puanla sonuncu oluyordu@slhttnmtl @Çiğdem @serhatt @kerem
Adın yetiyor seninŞimdiye kadarki 9 haftalık performansımız şöyleymiş, bence oldukça iyi gibi ve bu hafta da kötü bir sonuç almadık
1-2. Hafta: Birincilik
3.Hafta: İkinci
4.Hafta: Beşincilik
5.Hafta: Birincilik
6.Hafta: Dördüncülük
7.Hafta: Birincilik
8.Hafta: İkincilik
9.Hafta: Dördüncülük
@Dosi @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Gerekli24 @The_Erinch
Eninde sonunda final puanı alabildin. Tebrik ederim. Bu kadar antisi varken üstelik.Güzel bir geceydi yine zaten sonuc olmasa bugünde gelemicektim okadar kalabalıkkı basım ama sizi yalnız bırakmam ciddi bişi olmadıkça @Emre Ozansoy
Aaa vlla oy veren herkese teşekkürler bazı çok kötü oylar gelmese daha iyi gidebiliriz bu hafta puan almamıza sevindim ama bu oy puan kavgaları boş işler bunu çok iyi tecrübe ettik cengo döneminde oyüzden eğlenmeye odaklanmamız lazım ben şarkıya göre oyluyorum zaten şarkıcıların 1 hafta düşüp 1 hafta yükselmesi o dengesizlikten belli oluyor yeni üyeler hariçte herkes müzik zevkimi forumda biliyor ben oylamadan tahmin yapsalar çoğu kişi tutturur ne vereceğimi
Kaldı son 6 hafta herkese teşekkürler cicili bicili rüyalar
Yooo 217ye 215 miş ben de 11 e 9 puan vermişim eşitleniyorlar
10. Haftaya artık, Superman'i de sondan 2. yapacak halleri yok.
Bu hafta Candan'a destek olamadık hitap etmediği için şarkı ama Candan'ı da sesini özellikle çok güçlü buluyorum, önümüzdeki haftaya damgasını vurmasını umuyorum tekrardan.Adın yetiyor senin
Listeni iyi gözden geçir kardeşim. En büyük final adaylarından birisin çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?