eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Ay yine sondan 2.'likle yırttık iyi mi, bir de dilime pelesenk olmuştu.
Yine gidemedik ama haftayaki şarkı beni kesin yollar.

Bu arada Model adına üzüldüm ama üst üste çok düşük verdin bana @dreamy senin için üzülmedim.

Reactions: dreamy
Reactions: Araf and 12.Adam
@dreamy geçmiş olsun. Birinci olmama sevinemedim bile, çok üzüldüm.
Şarkının iyi gitmeyeceğini tahmin ediyordum ama elenmeni beklemiyordum yine de.

Reactions: dreamy
Aynı şarkıya tam puan vermişiz, nesine ilginç attın oylarımın.
@phoebebuffay

Tebrikler @Tolstoyevski @phoebebuffay @Çiğdem

@dreamy Model benden baya çekmişti @bazinga döneminde ama baya iyi aldı ilk 4-5 hafta falan geneldede ortalama gitti bence çok güzel yarıştın biraz daha kalmanı isterdim açıkcası ama son şampiyonsun çok üzülüceğinide sanmıyorum ama bilemiyorum ben sensin diye üzüldüm geçmiş olsun

9. haftada elenen yarışmacımız @dreamy olmuştur, geçmiş olsun.

Yeni hafta konusunun Pazartesi gününe ertelediğimizi tekrar belirtmek isterim. Ayrıca geçen sezonun şampiyonu olarak @dreamy gelecek haftadan itibaren Jüri Başkanı olarak yarışmamızda oy kullanmaya devam edecektir. Pazartesi yeni hafta konusunda @Emre Ozansoy'un sunumuyla görüşmek üzere. İyi geceler.

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD

Reactions: Çiğdem