Sen bazı mesajlarında bilmiyorum bazılarında biliyorum gibi yazmıssın biliyormusun bilmiyormusunBitti, sonuçları bekliyoruz.
Sen bazı mesajlarında bilmiyorum bazılarında biliyorum gibi yazmıssın biliyormusun bilmiyormusunBitti, sonuçları bekliyoruz.
Senin hesapların hep yanlış çıkıyor.@phoebebuffay 3 puan için tebrikler Pinhani 2.sırada, Serdar 3 oldu sanırım, kıl payı final puanını kaçırdık :S @Maskeli Fedai @Dosi
Ama seninle bir derdi var , o netBir Derdim Var falan da mı dinlemedin. 😱
Sabit günlere mi geçildi anlamadım-- DUYURU --
Yeni hafta konusu "Pazartesi" günü, sonuçlar ise "Perşembe" günü açıklanacaktır.
Sonuçlardan çnce öğrenmek zorunda kaldım. @xemrexxx'in oyları yüzünden müdahale etmek için. @Emre OzansoySen bazı mesajlarında bilmiyorum bazılarında biliyorum gibi yazmıssın biliyormusun bilmiyormusun
Matematiğime güvenmiyor musun hep sınıfta kalıyordum lisede mattan 😡 @DosiSenin hesapların hep yanlış çıkıyor.
Ya abartıyor işte @TolstoyevskiSenin hesapların hep yanlış çıkıyor.
Düellomu var 😱 😱 😱Sonuçlardan çnce öğrenmek zorunda kaldım. @xemrexxx'in oyları yüzünden müdahale etmek için. @Emre Ozansoy
Kaliten ortada canım.
Hayır. Çarşamba gecesi müsait değiliz sadece.Sabit günlere mi geçildi anlamadım
Her hafta mı böyle?
1 kereye mahsus yaniHayır. Çarşamba gecesi müsait değiliz sadece.
Yok, oylarıyla eleneni değiştirdi ama. 2 kişiye 12 puan verdiği için sorun çıktı, en yüksek puan 11 çünkü. @xemrexxxD
Düellomu var 😱 😱 😱
Aynen öyle, tam gaz devam inşallah. Bir şey çıkmazsa.1 kereye mahsus yani
İyi bakalım.