Keith Long
Favori Üye
Liseden sınıf arkadaşımın sevdiği şarkı karabiberBiz olmazsak canınız sıkılır pandemiden nefes alıyorsunuz burada
Liseden sınıf arkadaşımın sevdiği şarkı karabiberBiz olmazsak canınız sıkılır pandemiden nefes alıyorsunuz burada
Sevdiğimiz bir şarkısı gelince kütükler olarak biz de kayıtsız kalamıyoruz.Yani takık şekilde sonda tutmayın sevip sevmemeye göre şey edin herzaman kabulumuz çünkü kendimize güveniyoruz
Meslek sırrı.Nasıl emindin bu kadar?
Sonra olan bana oluyor. Kim elenecek diye endişeleniyorum sonuçları toplarken. Bu hafta kim elense çok çok üzülecektim ve sonuçlardan önce aşırı üzüldüm.Ben de 19.47 @kerem
Çok garip bir hafta oldu cidden.Bu hafta her şey garip @kerem ben de ilk defa geç yollamadım
Bu hafta her şey çok garip oldu gerçekten. Elenen güme gitmiş olabilir.Bu hafta her şey garip @kerem ben de ilk defa geç yollamadım
Bakalım sende daha sevdin şarkıyı getirmedik bile tabi inş listemizde vardırSevdiğimiz bir şarkısı gelince kütükler olarak biz de kayıtsız kalamıyoruz.
1. ve sonu aynı yazmışız @DosiSüper moderatörümüz @Dosi'nin oyları:
İlk 3-4 ilk günden belliydi. Son 3lü olarakta bir kaç kez değişiklik yaptım. 5-8 numara arası ise eşit sayılırdı.
11 Pinhani - Sevmekten Usanmam (benim için sürpriz bir birinci oldu )
10 Tarkan - Öp
9 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
8 mor ve ötesi - Deli
7 Serdar Ortaç - Karabiberim
6 MFÖ - Tam Ortasındayım
5 Teoman - İki Yabancı
4 Model - Antidepresan Gülümsemesi
3 Hadise - Deli Oğlan
2 Candan Erçetin - Parçalandım
1 maNga - Bitti Rüya
Bir dahaki programda yarışırsan daha iyi şarkıcklarla gelirsin inşallah daha iyi puan veririm o zaman ölmezsek tabii@EmreCan hep düşük ya
Şoktayım. 😱 Harikasın, teşekkür ederim. @DosiSüper moderatörümüz @Dosi'nin oyları:
İlk 3-4 ilk günden belliydi. Son 3lü olarakta bir kaç kez değişiklik yaptım. 5-8 numara arası ise eşit sayılırdı.
10 Tarkan - Öp
8 mor ve ötesi - Deli
6 MFÖ - Tam Ortasındayım
5 Teoman - İki Yabancı
3 Hadise - Deli Oğlan
1 maNga - Bitti Rüya
@Dosi kimin ayağını kaydırdığınıu tahmin etmiştim.Süper moderatörümüz @Dosi'nin oyları:
10 Tarkan - Öp
8 mor ve ötesi - Deli
6 MFÖ - Tam Ortasındayım
5 Teoman - İki Yabancı
3 Hadise - Deli Oğlan
1 maNga - Bitti Rüya
@Dosi her zaman önce korkutup sonra güldürüyorsun yüzümüzü iyi ki varsın @Maskeli FedaiSüper moderatörümüz @Dosi'nin oyları:
10 Tarkan - Öp
8 mor ve ötesi - Deli
6 MFÖ - Tam Ortasındayım
5 Teoman - İki Yabancı
3 Hadise - Deli Oğlan
1 maNga - Bitti Rüya
Senden yana İlk kez üzüldüm ama canın sağolsun @DosiSüper moderatörümüz @Dosi'nin oyları:
10 Tarkan - Öp
8 mor ve ötesi - Deli
6 MFÖ - Tam Ortasındayım
5 Teoman - İki Yabancı
3 Hadise - Deli Oğlan
1 maNga - Bitti Rüya