Her zaman şekerim.@serhatt Farkını konusturmuş yine
Her zaman şekerim.@serhatt Farkını konusturmuş yine
Final puanı alamıcam diye üzülüyordum ama neyse kazasız belasız atlatıyoruz en azından haftayı.Çok garip bir hafta oldu cidden.
Hava alıp gelmişsin, belli. Sağlık olsun.Yarışmacılığım sanırım bu hafta bitiyor, tam sayı takıntımdan dolayı 10. haftada elenmek daha makul olurdu (gerçi benimki takıntı seviyesinde değil de ) ama böyle denk gelmiş, kendimi hiç yormadan sadece isteyince puan verecek olmak çok güzel.
Bazı haftalar tam puan da aldı aslında ama bazen de düşük aldı 😊@Turkuazz Tarkan'ı zayıf yakalayınca anında 1 puanı acımıyor... Tarkan'ı bir sevdiremedik @Dosi @Maskeli Fedai
Farkım, tarzım.@serhatt senin oylarda altta kalana çok fark oluyor. Hep uçurum oluyor.
@Özgür puan durumuna bakınca aklına özelden attığım bir politikacının sözleri geldi mi?Süper moderatörümüz @Dosi'nin oyları:
İlk 3-4 ilk günden belliydi. Son 3lü olarakta bir kaç kez değişiklik yaptım. 5-8 numara arası ise eşit sayılırdı.
11 Pinhani - Sevmekten Usanmam (benim için sürpriz bir birinci oldu )
10 Tarkan - Öp
9 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
8 mor ve ötesi - Deli
7 Serdar Ortaç - Karabiberim
6 MFÖ - Tam Ortasındayım
5 Teoman - İki Yabancı
4 Model - Antidepresan Gülümsemesi
3 Hadise - Deli Oğlan
2 Candan Erçetin - Parçalandım
1 maNga - Bitti Rüya
Yok ben daha çok türkü ve sanat müziği dinlerim. Ancak işte seçilen şarkılar arasından böyle bir liste oluştu.Estağfurullah. Daha çok pop seviyorsun sanırım.
Yok evin içindeydim ama uzaklaşmak ve takmayacağım diye kendimi önceden şartlandırmak iyi geldi.Hava alıp gelmişsin, belli. Sağlık olsun.
Aksine tarzım arabesk @keremPop ve slowa daha yakın bir tarzın olduğunu düşündüğüm için daha iyi beklerdim ama sağ ol yine de. @Dosi
Aynen, benimde dikkatimi çekmişti oylaman ama spoi vermek istememiştim ortalarda benzer.1. ve sonu aynı yazmışız @Dosi
Kavak Yelleri hatırına iyi kandırdım ama seniŞoktayım. 😱 Harikasın, teşekkür ederim. @Dosi
Kimin@Dosi kimin ayağını kaydırdığınıu tahmin etmiştim.
Evet ilk kez düşük puan verdim. Çok çok iyiler erken harcandı.Senden yana İlk kez üzüldüm ama canın sağolsun @Dosi
Bu akşam Sabar çok üzdü ama yapacak birşey yok . Herkesin yüreğine sağlık.
@Tolstoyevski 1 @Maskeli Fedai 1 @Dosi 2 @Sherlock 2 @MasacRE 3
Melun, insan 1 falan verirJüri başkanımız @xemrexxx'in oyları:
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz 3
mor ve ötesi - Deli 10
Serdar Ortaç - Karabiberim 10
Pinhani - Sevmekten Usanmam 6
Tarkan - Öp 7
Teoman - İki Yabancı 9
Candan Erçetin - Parçalandım 8
Model - Antidepresan Gülümsemesi 4
maNga - Bitti Rüya 11
MFÖ - Tam Ortasındayım 9
Hadise - Deli Oğlan 11
İlginç bir müzik zevkin var gerçekten. Bu Şarkı Benim'in formatına daha uygun bir yarışmacı olursun gibi.Yok ben daha çok türkü ve sanat müziği dinlerim. Ancak işte seçilen şarkılar arasından böyle bir liste oluştu.
@slhttnmtl buna niye olmamış attın be?Jüri başkanımız @xemrexxx'in oyları:
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz 3
mor ve ötesi - Deli 10
Serdar Ortaç - Karabiberim 10
Pinhani - Sevmekten Usanmam 6
Tarkan - Öp 7
Teoman - İki Yabancı 9
Candan Erçetin - Parçalandım 8
Model - Antidepresan Gülümsemesi 4
maNga - Bitti Rüya 11
MFÖ - Tam Ortasındayım 9
Hadise - Deli Oğlan 11