Gizli bir Serdar Ortaç fanı olduğum haftalar ilerledikçe ortaya çıkıyor... @Maskeli Fedai
Rica ederim.@Sherlock şaşırttı Tarkan adına teşekkürler en yüksek puanını aldık Tarkan şarkıları içerisinde@Maskeli Fedai
Gizli bir Serdar Ortaç fanı olduğum haftalar ilerledikçe ortaya çıkıyor... @Maskeli Fedai
Rica ederim.@Sherlock şaşırttı Tarkan adına teşekkürler en yüksek puanını aldık Tarkan şarkıları içerisinde@Maskeli Fedai
Bitti Rüya@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
11 Puan: Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10 Puan: Tarkan - Öp
9 Puan: Teoman - İki Yabancı
8 Puan: MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Puan: Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan: Pinhani - Sevmekten Usanmam
5 Puan: Model - Antidepresan Gülümsemesi
4 Puan: Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Puan: Mor ve Ötesi - Deli
2 Puan: Hadise - Deli Oğlan
1 Puan: MaNga - Bitti Rüya
@Tolstoyevski dostuna düşük mü verdin yoksa 😳😳@Turkuazz 'a zorla oy kullandırttılar. Şansına
Yalnız benim oylarda biraz karışık. Kusurma bakma1 eldeki parmak saysından az. @Maskeli Fedai
Yok artık.Bitti Rüyaçok manidar
![]()
Kim elenecek hiç bilmiyorum, aşırı heyecanlıyım.![]()
Ben de öyleyim ama senden üst başkanım.Ben cüri başkanıyım![]()
Kim elenecek hiç bilmiyorum, aşırı heyecanlıyım.![]()
Elde daha iyileri var Sherlock beyciğim.Sıvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Rica ederim Özgür beyciğim.Yalnız umarım bu şarkıyı erken harcamamışsındır.
![]()
Rica ederim.
Sarayda çok güzel ağırlamıştın bizi sayın admin, bunlar hep onun etkileri.Rica ederim.
5-6 dediniz ancak ben 8 vermiştim, daha ne yapayım...Saptama doğru ama çok severim.
@Tolstoyevski
Tuhaf bir oylama daha.@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
11 Puan: Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10 Puan: Tarkan - Öp
9 Puan: Teoman - İki Yabancı
8 Puan: MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Puan: Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan: Pinhani - Sevmekten Usanmam
5 Puan: Model - Antidepresan Gülümsemesi
4 Puan: Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Puan: Mor ve Ötesi - Deli
2 Puan: Hadise - Deli Oğlan
1 Puan: MaNga - Bitti Rüya
Seni de kaybedersek bu bilmem ne ötesini kimse durduramazGizli bir Serdar Ortaç fanı olduğum haftalar ilerledikçe ortaya çıkıyor... @Maskeli Fedai
Rica ederim.Öp sevdiğim bir Tarkan şarkısı evet.
![]()
Böylesi çok daha iyi, uğraşmıyorum işte ne güzel.Bence bu hiç iyi hareketler değil![]()
Ha dur sen antiydin dimi, şimdi anladım.Ne hali varsa görsün. Masumlar Apartmanı sonsuza dek kariyerindeki tek tutan dizisi olarak kalacaktır.![]()
Daha önce vermiştim@Tolstoyevski dostuna düşük mü verdin yoksa 😳😳
Oy verirken iyi niyetimi kullanmasam @Çiğdem e 6 vercektimYok artık.![]()
Kudur sende.Alt üst olaylarına @Maskeli Fedai ile gir![]()