Yoo, sadece geçen hafta öyleydi.Yalnız kim elendi hala çözemedim, normalde son oylar elenen kişilerin 1 puan aldığı oylar olurdu. 😱 @kerem @Emre Ozansoy
Yoo, sadece geçen hafta öyleydi.Yalnız kim elendi hala çözemedim, normalde son oylar elenen kişilerin 1 puan aldığı oylar olurdu. 😱 @kerem @Emre Ozansoy
Allah doğru yolu göstersin en yakın zamanda ne diyelim...Taranıyor ama bulunamıyor maalesef...
Kafaya takmamak için canım, umursamıyorum ve ciddiyim.Seni artık tımarhaneye yatıralım![]()
Yok yok sen alışkınsın tabi cezalaraİçinde kalıp gaz yapacağına söyle gitsin bence![]()
2 puana üzüldüm.@Turkuazz'ın oyları:
Teoman İki Yabancı- 11 (muazzam)
Merve Özbey-Topsuz Tüfeksiz-10 (muazzam)
Hadise Deli Oğlan-9 (çok başarılı yorum)
Candan Erçetin Parçalandım - 8 (çok başarılı yorum)
Mor ve ötesi-Deli-7 (başarılı)
Serdar Ortaç-Karabiberim6 (rakipleri de zordu)
Mfö Tam Ortasındayım-5 (daha iyi puan hak ediyor)
MaNga Bitti Rüya - 4 (daha iyi oylamak isterdim)
Model Antidepresan Gülümsemesi - 3 (daha iyi oylamak isterdim)
Pinhani-Sevmekten Usanmam-2 (üzgünüm)
Tarkan öp-1(üzgünüm zor haftada düşük kaldı)
Al moralin yükselsinOylar üstünde gram düşünmeden hepsine harika atıyorum, harika olanlar kendini biliyor.![]()
Sıvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Sayın Gs'li dostum adam ya@Sherlock
Rica ederim Özgür beyciğim.Adım adım zirveye gidiyoruz sanırım…Teşekkür ederim @Sherlock beyciğim her zamanki gibi harikasınız.
![]()
@Sherlock teşekkürler.![]()
Rica ederim.Teşekkürler.@Sherlock
Sarayda çok güzel ağırlamıştın bizi sayın admin, bunlar hep onun etkileri.Londra'mızdan yine harika puanlar gelmiş, teşekkürler @Sherlock.![]()
5-6 dediniz ancak ben 8 vermiştim, daha ne yapayım...@Sherlock 'un bir dahaki kutlama konusunda Pinhani ve mor ve ötesi hediye edeceğimMs'de favorileri ve En Favori şarkıda Pinhani sevdası belli
@Tolstoyevski
Bence bu hiç iyi hareketler değilKafaya takmamak için canım, umursamıyorum ve ciddiyim.![]()
@Turkuazz 'a zorla oy kullandırttılar. Şansına@Turkuazz Tarkan'ı zayıf yakalayınca anında 1 puanı acımıyor... Tarkan'ı bir sevdiremedik![]()
@Dosi @Maskeli Fedai
Ne hali varsa görsün. Masumlar Apartmanı sonsuza dek kariyerindeki tek tutan dizisi olarak kalacaktır.Anti değilim uzun olmasın diye fafa dedim, bir de daha samimi geliyor.Öğrenmeden konuşma.
![]()
idare eder @Cervantes objektif oyladın belli@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
11 Puan: Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10 Puan: Tarkan - Öp
9 Puan: Teoman - İki Yabancı
8 Puan: MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Puan: Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan: Pinhani - Sevmekten Usanmam
5 Puan: Model - Antidepresan Gülümsemesi
4 Puan: Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Puan: Mor ve Ötesi - Deli
2 Puan: Hadise - Deli Oğlan
1 Puan: MaNga - Bitti Rüya
Çok teşekkürler anacım.
Kanalıma abonesin sanırım.
@Cervantes Fatihim...Yüreğine sağlık, çok teşekkür ederim.@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
6 puan gayet iyi teşekkür ederim.@Cervantes'in oyları: