Yoo, sadece geçen hafta öyleydi.Yalnız kim elendi hala çözemedim, normalde son oylar elenen kişilerin 1 puan aldığı oylar olurdu. 😱 @kerem @Emre Ozansoy
Yoo, sadece geçen hafta öyleydi.Yalnız kim elendi hala çözemedim, normalde son oylar elenen kişilerin 1 puan aldığı oylar olurdu. 😱 @kerem @Emre Ozansoy
Allah doğru yolu göstersin en yakın zamanda ne diyelim...Taranıyor ama bulunamıyor maalesef...
Kafaya takmamak için canım, umursamıyorum ve ciddiyim.Seni artık tımarhaneye yatıralım
Yok yok sen alışkınsın tabi cezalaraİçinde kalıp gaz yapacağına söyle gitsin bence
2 puana üzüldüm. @Turkuazz@Turkuazz'ın oyları:
Teoman İki Yabancı- 11 (muazzam)
Merve Özbey-Topsuz Tüfeksiz-10 (muazzam)
Hadise Deli Oğlan-9 (çok başarılı yorum)
Candan Erçetin Parçalandım - 8 (çok başarılı yorum)
Mor ve ötesi-Deli-7 (başarılı)
Serdar Ortaç-Karabiberim6 (rakipleri de zordu)
Mfö Tam Ortasındayım-5 (daha iyi puan hak ediyor)
MaNga Bitti Rüya - 4 (daha iyi oylamak isterdim)
Model Antidepresan Gülümsemesi - 3 (daha iyi oylamak isterdim)
Pinhani-Sevmekten Usanmam-2 (üzgünüm)
Tarkan öp-1(üzgünüm zor haftada düşük kaldı)
Al moralin yükselsin @kerem @The_Erinch @Emre OzansoyOylar üstünde gram düşünmeden hepsine harika atıyorum, harika olanlar kendini biliyor.
Sıvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Sayın Gs'li dostum adam ya @Sherlock
Rica ederim Özgür beyciğim. Yalnız umarım bu şarkıyı erken harcamamışsındır.Adım adım zirveye gidiyoruz sanırım… Teşekkür ederim @Sherlock beyciğim her zamanki gibi harikasınız.
@Sherlock teşekkürler.
Rica ederim.Teşekkürler. @Sherlock
Sarayda çok güzel ağırlamıştın bizi sayın admin, bunlar hep onun etkileri. Rica ederim.Londra'mızdan yine harika puanlar gelmiş, teşekkürler @Sherlock.
5-6 dediniz ancak ben 8 vermiştim, daha ne yapayım... Saptama doğru ama çok severim. @Tolstoyevski@Sherlock 'un bir dahaki kutlama konusunda Pinhani ve mor ve ötesi hediye edeceğim Ms'de favorileri ve En Favori şarkıda Pinhani sevdası belli @Tolstoyevski
Bence bu hiç iyi hareketler değilKafaya takmamak için canım, umursamıyorum ve ciddiyim.
@Turkuazz 'a zorla oy kullandırttılar. Şansına@Turkuazz Tarkan'ı zayıf yakalayınca anında 1 puanı acımıyor... Tarkan'ı bir sevdiremedik @Dosi @Maskeli Fedai
Ne hali varsa görsün. Masumlar Apartmanı sonsuza dek kariyerindeki tek tutan dizisi olarak kalacaktır.Anti değilim uzun olmasın diye fafa dedim, bir de daha samimi geliyor. Öğrenmeden konuşma.
idare eder @Cervantes objektif oyladın belli@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
11 Puan: Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10 Puan: Tarkan - Öp
9 Puan: Teoman - İki Yabancı
8 Puan: MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Puan: Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan: Pinhani - Sevmekten Usanmam
5 Puan: Model - Antidepresan Gülümsemesi
4 Puan: Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Puan: Mor ve Ötesi - Deli
2 Puan: Hadise - Deli Oğlan
1 Puan: MaNga - Bitti Rüya
Çok teşekkürler anacım.
Kanalıma abonesin sanırım.
@Cervantes Fatihim...Yüreğine sağlık, çok teşekkür ederim.@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
6 puan gayet iyi teşekkür ederim. @Cervantes@Cervantes'in oyları: